2018 Aşure günü mesajları! Resimli anlamı en yeni Aşure günü sözleri...

İslam dünyasında önemli bir yeri olan Aşure Günü miladi takvime göre 20 Eylül 2018 tarihine denk geliyor. Muharrem ayının 10'uncu gününe denk gelen Aşure Günü'nde sevdiklerinize, eşinize, dostunuza, ve ailenize resimli Aşure günü mesajları gönderebilirsiniz. İşte sizler için hazırladığımız en anlamı Aşure günü sözleri!

2018 Aşure günü mesajları! Resimli anlamı en yeni Aşure günü sözleri...
2018 Aşure günü mesajları! Resimli anlamı en yeni Aşure günü sözleri...
GİRİŞ 21.09.2018 08:44 GÜNCELLEME 21.09.2018 08:44

Muharrem ayı, Kur’ân-ı kerîmde kıymet verilen dört aydan biridir. Aşure Gecesi, bu ayın en kıymetli gecesidir. Aşure günü, tarihte birçok önemli olayın yaşanması nedeniyle ayrı bir yeri vardır. Peygamber Efendimiz de bu gün üzerinde önemle durmuş ve tutulması gereken oruca vurgu yapmıştır Muharrem ayının 10'uncu gününe denk gelen Aşure Günü'nün bu yıl ne zaman olduğu çok sayıda vatandaş tarafından merak konusu oldu.  Biz de 2018 resimli aşure günü mesajları sizler için derledik. En sevdiğiniz dostlarınıza, eşinizle çocuklarınıza, iş arkadaşlarınıza, rahatlıkla gönderebileceğiniz resimli aşure günü mesajları haber7.com'da.

Aşure günü tutulacak oruç ve Aşure günü kılınacak namazlar...

 

 

RESİMLİ AŞURE GÜNÜ MESAJLARI

2018 Aşure Günü Mesajları

- Cenab-ı Allah bu aşure gününün hayırlara vesile olmasını ve tuttuğunuz ibadetlerinin hem kabul hem de makbul olmasını dileriz.

- Ey nefsim İşlemiş olduğun günahların kefaretini isteseler, hangi mal ve zenginlik ile ödeyebilir ve gücün yetebilir. Allah Azze ve celle sana bu fırsatı sunuyor. Aşure günü tuttuğun üç günlük oruç seni bütün senenin günahlarından kurtaracak.

- Akıllı ol ey nefsim Ve bu fırsatı kaçırma. Senin bu kadar günahlarının arasında bu tür fırsatlara ihtiyacının ne kadar büyük olduğunu unutma. Tevbe et ve Allah'a dön.

- Her aydan da üç gün oruç tutmak sünnet olduğu için, kişi bu aşure gününü de vesile ederek üç gün oruç tutarsa çok efdaldir. Aşure gününüz hayırlar getirsin..

- Aşure gününüz geceniz mübareklere vesile olsun!

Aşure Günü Sözleri

Aşure Gününüz kutlu olsun.

Aşure paylaşmaktır. Aşure gününüz kutlu olsun.

Allah Azze ve celle, birçok duaları Aşure günü kabul etmiştir.

Dualarınız ibadet ve orucunuz kabul olsun. Muharrem ayı ve aşure günü size ve tüm sevdiklerinize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum.

Tüm İslam Aleminin Aşure Günü Mübarek Olsun..

Cümle ümmeti Muhammedin ve kardeşlerin Aşure günü mübarek olsun.

Resimli Aşure Günü Mesajları

- Aşure gününde yaptığınız tüm ibadetler kabul olur. İnşallah Rabbim bu mübarek günde affedilmemiş günahımızı bırakmasın.

- Aşure gününün bütün hayır ve bereketlerine nail olabilmemiz duasıyla aşure günümüz mübarek olsun.

- Muharremin Onuncu gününe Aşure Günü denir. Bugüne özel bir saygı gösterilmelidir. Çünkü Arşın hamili bulunan melekler o günün değerini bilirler. Aşure gününüz mübarek olsun.

- Rabbim bu mübarek günde affedilmemiş günahımızı bırakmasın. Aşure Gününüz Hayırlı Olsun…”

- Rabbim bu aşure günüzün hayırlara vesile olmasını ve tuttuğunuz ibadetlerinin hem kabul hem de makbul olmasını dileriz.”

Aşure Mesajları

- Muharremin onuncu gününe Aşure Günü denir. Bugüne özel bir saygı gösterilmelidir. Zira Arşın hamili bulunan melekler o günün değerini bilirler.”

- Aşure gününde sevgilerimizi de paylaşalım güzel günler milletimizin olsun.”

- Aşûre Orucu’nun önceki yılın günahlarına kefaret olacağını Allah’ın rahmetinden umarım. Dualarınız ibadet ve orucunuz kabul olsun Aşure Gününüz Mübarek Olsun…”

- Aşure gününde yaptığınız tüm ibadetler kabul olur inşallah Cenab-ı Allah bu mübarek günde affedilmemiş günahımızı bırakmasın. Aşure Gününüz ve Geceniz Mübarek Olsun.”

- Aşure gününü de taatla geçirmek suretiyle değerlendirmek lazımdır. Yalnız bu aşure gününü bir gün önce ve bir gün sonra oruç tutmakla üç güne tamamlamak daha efdaldir. Aşure Gününüz Mübarek Olsun.”

Aşure Günü Mesajları 2018

- Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimizin seçtiği her yıl Muharrem ayının 10. günü kutlanan aşure gününüz kutlu olsun.”

- Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. Saadetler hepimizin olsun. Ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun. Aşure gününüz mübarek olsun.”

- Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. Beni benden uzağa at, senden uzağa atma. Aşure gününüz mübarek olsun.”

- Her aydan da üç gün oruç tutmak sünnet olduğu için, kişi bu aşure gününü de vesile ederek üç gün oruç tutarsa çok efdaldir. Aşure gününüz hayırlar getirsin…”

- Aşure gününde yaptığınız tüm ibadetler kabul olur inşallah Cenab-ı Allah bu mübarek günde affedilmemiş günahımızı bırakmasın. Aşure Gününüz ve Geceniz Mübarek Olsun.”

Aşure Günü Mesajları (Yeni)

AŞURE GÜNÜ NE ZAMAN?

İslam inancına göre peygamberlerin hayatına dair birçok önemli hadisenin yaşandığı ve aşure tatlısının yapıldığı muharrem ayının onuncu gününe denk gelen “Aşure Günü” yarın idrak edilecek.

1 Muharrem – 2018: 11 Eylül 201 Salı
10 Muharrem – 2018: 20 Eylül 2018 Perşembe
Hicri yılbaşı – 2018: 11 Eylül 201 Salı
Aşure günü – 2018: 20 Eylül 2018 Perşembe

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Maskeli saldırgan yalnız değilmiş! Tribün görüntüleri ortaya çıktı
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...