Sıla'ya ilgi uyandıran destek veren Naz Çekem kimdir? Ahmet Kural...

Başarılı şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun, Ahmet Kural'ın kendisine darp ve şiddet uyguladığına ilişkin ileri sürdüğü iddianın ardından gündeme gelen Naz Çekem kimdir? Ahmet Kural'ın geçmiş dönemde parmağını kırmasıyla magazin basınında adından söz ettiren eski arkadaşı Naz Çekem'in hayatı ve hakkında bilinmeyenler nelerdir?

Sıla'ya ilgi uyandıran destek veren Naz Çekem kimdir? Ahmet Kural...
Sıla'ya ilgi uyandıran destek veren Naz Çekem kimdir? Ahmet Kural...
GİRİŞ 03.11.2018 12:57 GÜNCELLEME 03.11.2018 12:57

Ünlü oyuncu Ahmet Kural'ın, başarılı şarkılara imza atan pop sanatçısı Sıla Gençoğlu'ya şiddet uyguladığı ve darp ettiği yönünde ileri sürülen iddia ortalığı kasıp kavururken, Naz Çekem ise yaşanan bu olayın akabinde gündeme yeniden gelen isimler arasında yer aldı. Peki, Sıla Gençoğlu'nun şiddet ve darp iddiasına şikayette bulunması ve Ahmet Kural'ın da ifade vermek üzere savcılığa çağrılması olayının ardından adından söz ettiren Naz Çekem kimdir? Ahmet Kural'ın geçmiş zamanda kendisine de şiddette bulunduğunu ve parmağını kırdığını vurgulayan ve gerçekleştirdiği olay açıklamalarla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Naz Çekem'in hayatı ve hakkında bilinmeyenler!

Sıla'ya darp ve şiddet uyguladığı öne sürülen Ahmet Kural gelişmesi...

 

NAZ ÇEKEM KİMDİR? BİYOGRAFİSİ...

PR sektöründe Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini icra eden Naz Çekem, ilk kez adını Ahmet Kural’la birlikte duyurmuş sosyete dünyasının tanınan simalarındadır. 2014 tarihinde Ahmet Kural, öne sürülen iddialar doğrultusunda arkadaşı Naz Çekem’in parmağını çok sert bir şekilde sıkması sonucunda kırmasıyla magazin gündemin uzun bir süre boyunca konuşulmuştu. Ünlü televizyoncu Mesut Yar'ın baldızı olan Naz Çekem, Sıla Gençoğlu’nun darp, psikolojik şiddet, cebir, tehdit ve hakarete uğradığı iddiasını duymasının ardından kendisinin de geçmiş dönemde Ahmet Kural’dan şiddet gördüğünü, parmağının kırıldığının özellikle altını çizen Naz Çekem, "Çok üzülüyorum çünkü Sıla ölebilirdi. Allah korumuş. Ben ifadesini okurken ağladım" şeklinde ifadelere yer verdi.

Ahmet Kural kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?

NAZ ÇEKEM: "CANIMI YAKTI, BANA ZARAR VERDİ!

Ahmet Kural'ın daha önce de Sıla'ya tokat attığı iddia edilmiş, taraflardan bu konuyla açıklama gelmemişti. Ahmet Kural'ın arkadaşı Naz Çekem'in parmağını kırdığı iddia ederek Sıla'nın bu iddiasını doğruladı. Naz Çekem "Çok üzgünüm. Canımı yaktı. Ona dava açıyorum" demişti. Parmağı kırılan Çekem, şunları söylemişti: "Ahmet aslında çok iyi bir insandır. Ama alkol alınca değişiyor. O gece bana zarar verdi. Bir daha görüşmeme kararı aldım. Canım yanıyor, iki gündür ağlıyorum. Ameliyat gerekebilir. Dava açmayı düşünüyorum." şeklinde ifadelere yer vermişti.

naz çekem kimdir

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!