Sıla Gençoğlu ve Ahmet Kural cephesinden en son gelişmeler aktarıldı!

Ünlü pop sanatçısı Sıla Gençoğlu'ya şiddet uyguladığı iddiası ileri sürülen oyuncu Ahmet Kural ifade vermeye çağrıldı. Magazin gündemini sarsan olayın akabinde Ahmet Kural, "Aramızda karşılıklı itişme oldu. Bu esnada sadece kolunu tuttum." şeklinde ifadelere yer vererek hukuki yollara başvuracağını duyurduğu öğrenildi.

Sıla Gençoğlu ve Ahmet Kural cephesinden en son gelişmeler aktarıldı!
Sıla Gençoğlu ve Ahmet Kural cephesinden en son gelişmeler aktarıldı!
GİRİŞ 03.11.2018 23:39 GÜNCELLEME 03.11.2018 23:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Oyuncu Ahmet Kural tarafından ünlü pop şarkıcısı Sıla Gençoğlu'ya şiddet uygulandığı yönünde ileri sürülen iddia magazin gündeminde büyük bir yankı uyandırdı. Sıla Gençoğlu'nun, Ahmet Kural'ın kendisini darp ettiğini sosyal platform aracılığıyla duyurmasının ardından gerek sanat camiası gerekse gelişmelerden haberdar olan kamuoyunun ağır eleştiri okları kendisine çevrilerek yoğun bir tepki topladı. Sıla Gençoğlu'nun yaşamış olduğu büyük kabusu sevenleriyle paylaşmasının ve şikayetçi olduğunu vurgulayarak savcılığa ifade vereceğinin özellikle altını çizmesinin ardından Ahmet Kural cephesinden konuya ilişkin ilk açıklama geldi. Ahmet Kural ses getiren ve çığ gibi büyüyen iddia hakkında konuşarak; "Aramızda karşılıklı itişme oldu. Bu esnada sadece kolunu tuttum." şeklinde ifadelere yer vererek ileri sürülen bu iddiayı asla kabul etmediğini ve hukuki yollara başvuracağını duyurdu. 

Ahmet Kural-Sıla vakasının akabinde gündeme yerleşen Naz Çekem kimdir?

AHMET KURAL - SILA GENÇOĞLU SON DAKİKA GELİŞMESİ!

Öte yandan Sıla Gençoğlu'nun darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle yaptığı şikayetinin ardından Ahmet Kural'in ifade vermeye çağrıldı. Meydana gelen son dakika gelişmesine göre; savcılık tarafından olaya şahit olan Sıla Gençoğlu’nun şoförünün de arasında olduğu 2’si kadın 3 kişinin ifadesini aldığının bilgisi kaydedildi.

Starhaber'in ulaştığı Sıla Gençoğlu’nun darp raporunda ünlü sanatçının yüzünde ezilme, kafatasında ödem, idrarından kan ve pıhtı gelmesi ve kollarda ezilme olduğu ifade edildi.

Kanal D haberde yer alan bilgiye göre, Sıla Gençoğlu’nun verdiği ifadede Ahmet Kural'ın kendisini hem dövdüğünü hem de ölümle tehdit edildiğini cümlelerine ekledi. Sıla ifadesinde, konuşmanın bir anda kavgaya dönüştüğünü vurgulayarak tekme tokat dayak yediğini ve hakaretlere uğradığının özellikle altını çizdi. Sıla Gençoğlu darp vakasında Ahmet Kural'ın küllük kullanmadığını belirterek o iddiayı yalanladı. İfadeler doğrultusunda, Ahmet Kural'ın elinde küllük olduğu esnada ünlü sanatçı Sıla'ya "git buradan seni öldürürüm" dediği de yar aldı. Elde edilen bilgiler neticesinde, oyuncu Ahmet Kural Pazartesi günü savcının karşısına geçerek Sıla'ya uyguladığı şiddete ilişkin ifade verecek.

Avukat Rezan Epözdemir, "Sıla'nın da yaşadıkları kolay değil. 45 dakika süren ağır şiddet var. Bizi aradığında da olayın şokunu yeni atlatmıştı. Ertesi gün doktora götürdük. Koruma talebimizi de başvurmuş olduk" şeklinde ifadelere yer verdi.

Yaşanan olayın ardından özür açıklaması gerçekleştiren Ahmet Kural, "Başta Sıla olmak üzere bütün kadınlardan özür diliyorum. O gece, benimle paylaştığı şeyleri itidalli bir şekilde karşılayabilmeliydim. Herkesin ayıbı kendine diye düşünmeliydim" cümlelerini kaydetti.

OYUNCU AHMET KURAL'DAN AÇIKLAMA GELDİ! SILA'YI DARP ETTİ Mİ?

 

Ahmet Kural, kendisi hakkında ortaya çıkan gelişmelerin arkasından Buket Aydın'la Kanal D Haber’e konuşarak; Öncelikle böyle çirkin iddialarla karşınızda olduğum için çok üzgünüm. Bu çirkin iddiaların hiç birini kabul etmiyorum.28 Ekim günü Sıla Gençoğlu ve ailem yemek yedik. Güle oynaya evimize geldik. Ayrıntıları savcıya vereceğim ifadede öğreneceğiniz üzere aramızda karşılıklı itişme oldu. Bu esnada sadece kolunu tutum. Onun dışında hiçbir iddiayı kabul etmiyorum. Bununla ilgili hukuki yollara başvuracağım. Çok üzgünüm, çok! şeklinde ifadelere yer verdi.

ahmet kural

YORUMLAR 4
  • Derya 5 yıl önce Şikayet Et
    45 dakika dayak yiyen birisi yürüyemez. Ama ortada şiddet varsa da cezasını çeksin
    Cevapla
  • SUKRAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Sila napsaydi oturup susamiydi boyle adamlar yuzunden dunyada kac kadin oluyor biliyomusunuz? ne demek kadina sidet BU ADAMLAR CEZASINI CEKMELI EGER O AHMET VARYA HAPSE GIRMESE KIM KALKIP ADALET DEMESIN UMARIM CEZASINI CEKER.
    Cevapla
  • cimcirbaşkanı 5 yıl önce Şikayet Et
    Kural 1-Çok muhabbet tez ayrılık getirir.
    Cevapla
  • SUKRAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyosun sen kadin dar edilmis o adama okadar sey soylemek istiyorumki ama boylerine degmez yazik boyle adamlara.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yıkılan köprünün ABD'ye maliyeti belli oldu! Her gün bir servet kaybedecek...
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu