Rüyada bebek düşürmek nasıl yorumlanır? Rüyada hamileyken düşük yapmak...

Rüyada hamileyken bebek düşürmek gerçek anlamı ile hiç bir alakası olmadığı gibi tam tersine güzel olan şeyleri müjdeler. Peki rüyada bebek düşürmek kötüye mi yorumlanır iyiye mi yorumlanır? Rüya sahibi acısından her ne kadar kötü bir his uyandırsa da rüyada düşük yapmak hakkında merak edilenler...

Rüyada bebek düşürmek nasıl yorumlanır? Rüyada hamileyken düşük yapmak...
Rüyada bebek düşürmek nasıl yorumlanır? Rüyada hamileyken düşük yapmak...
GİRİŞ 21.01.2019 14:42 GÜNCELLEME 03.03.2021 13:41

Hamile birinin rüyada düşük yapması sağlık sorunlarından kurtulmasına ve bundan sonrası için hep sağlıklı yaşamasına işaret eder. Özellikle Diyanet rüyada düşük yapmak anlamını merak eden rüya sahibi yakın zaman içerisinde zorlu bir işe gireceğine, bu gireceği işlerde beklemiş olduğu başarıyı göreceğine delalet eder. Yani özetle rüyada düsük yapmak gerçek anlamı ile hiç bir alakası olmadığı gibi tam tersine güzel olan şeyleri müjdeler.

RÜYADA HAMİLEYKEN BEBEK DÜŞÜRMEK

Rüyada bebek düşürmek İslami rüya tabirlerine göre hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine yorumlanır. Hamile birisi rüyasında bebeğini düşürdüğünü görüyorsa sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine alamet etmektedir.

 

 

Rüyada Düşük Yapmak

RÜYADA ÖLÜ BEBEK GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Kötü sonuçlanacak olan bir değişim akla gelmeli. Her değişimin olumlu olacağı şeklinde bir kural olmadığı için bir yanlış düşünceden ve karardan söz etmek mümkündür. Düştüğünüz yanlıştan çıkmak zaman alacak ve sizi mutsuz edecektir.

RÜYADA BEBEK DÜŞÜRMENİN KÖTÜ YORUMU 

Çalışma hayatında verilen sözlerin karşılıksız kalmasından ötürü ekonomik olarak geriye düşmeye, yapılan yanlışların tekrarlanması sebebiyle bir türlü doğru karar verememeye ve doğru bilinen şeylerin yanlış olduğunun farkına varamamaya delalettir. Yani basiretin bağlanması anlamına gelmektedir.

RÜYADA İKİZ BEBEK DÜŞÜRMEK

Rüya sahibinin rüyasında ikiz bebek düşürdüğünü görmesi hem aile hayatında hem de iş hayatında sıkıntılı ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada Hamileyken Bebek Düşürmek

RÜYADA BEBEK AĞLADIĞINI GÖRMEK

Rüya sahibinin çok sevdiği bir kişiyle küseceği ve bunun sonucunda hayatının alt-üst olacağı şeklinde açıklanır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!