Korkudan eşeğe rakı içirdiler !

Mersin'in Silifke İlçesi'nde bir grup alemci, İstanbul'da sahte rakı içen 7 kişinin hayatını kaybetmesi üzerine sahte rakıya çözüm buldu. Rakıyı önce eşeklerine içirtip test eden alemciler, anormal bir durum olmayınca kendileri de içti.

Korkudan eşeğe rakı içirdiler !
Korkudan eşeğe rakı içirdiler !
GİRİŞ 04.03.2005 15:05 GÜNCELLEME 04.03.2005 15:05

Silifke'ye bağlı Tosmurulu Köyü'ndeki alemci vatandaşlar, İstanbul'da sahte rakı içen 7 kişinin hayatını kaybetmesi, birçok kişinin de hastaneye kaldırılması üzerine sahte rakıya kendilerince bir çözüm buldu. Rakıyı, önce, kurdukları çilingir sofrasının yanına getirdikleri Küheylan adlı eşeklerine içiren Kerim Kır, Rüstem Sırma ve Recep Kafet, eşek rahatsızlanmayınca rakının gerçek olduğunu anlayarak, kendileri içmeye devam ediyor. İstanbul'daki olaydan sonra rakılarını önce eşeğe içirtip daha sonra kendilerinin içtiğini ifade eden Rüstem Sırma, 'Sahte rakı ile ilgili haberler bizi korkuttu. Biz de buna çözüm olarak rakıyı önce Küheylan adlı eşeğimize içirtiyoruz. Eşeğimizde anormal bir durum olmazsa, rakıyı kendimiz içiyoruz. Böylelikle rakının sahte olup almadığını anlıyoruz. Biz, kendimize böyle bir çare bulduk, eşeği olmayan alemciler düşünsün' dedi.

Recep Kafet de 'Küheylan, yıllardır bizimle birlikte. Rakıyı açıp önce eşeğimize içiriyoruz. Böylelikle bir bakıma önlemimizi almış oluyoruz' diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!