Belediye Başkanı'ndan TFF'ye kupa çıkışı!

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da Fenerbahçe-Trabzonspor mücadelesi sonrasında yaşananlar ile ilgili konuştu ve TFF'yi Trabzon'un kazandığı kupayı vermeye davet etti.

Belediye Başkanı'ndan TFF'ye kupa çıkışı!
Belediye Başkanı'ndan TFF'ye kupa çıkışı!
GİRİŞ 07.10.2013 18:23 GÜNCELLEME 07.10.2013 18:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gümrükçüoğlu, ''Dün gece oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasının ardından yaşananlar Türk futbolu için utanılacak bir durumdur'' ifadelerini kullandı. 

Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, futbolun birleştirici bir unsur olduğunu belirterek, şöyle devam etti: 

''Bunun farkına varamayan holiganların hala statlarda yer almasını üzülerek görüyoruz. Dün gece oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasının ardından yaşananlar Türk futbolu için utanılacak bir durumdur. Türkiye'nin önde gelen spor kulüplerinden olan ve Avrupa UEFA Liginde ülkemizi başarıyla temsil eden bir kulübün başkanı ve yöneticileri stat çıkışında kendisine taraftar ismini veren ancak futbol ahlakından yoksun, holiganların saldırısına uğruyor. Yapılanların gündeme gelmesi üzerine stat amiri, Trabzonspor yöneticilerinin telefonlarını toplamaya çalışıyor. Bunlar Türkiye'nin bugünkü bulunduğu konuma yakışmayan olaylardır.''

Trabzonspor'un geçmişteki haklarını aramasının hiç kimsece yadırganmaması gerektiğini dile getiren Gümrükçüoğlu, ''2010-2011 futbol sezonunun şampiyonu olan, bu durum yerel mahkemece teyit edilen, UEFA ve CAS tarafından da onaylanan Trabzonspor'un hakkını aramasından daha doğal ne olabilir? Dünyanın bilmesine rağmen hala Trabzonspor'un şampiyonluk kupasını vermeyen ve gerilimin yükselmesine sebep olan Futbol Federasyonu'nu bir kez daha göreve çağırıyoruz. Federasyonun 2010-2011 futbol sezonunun gerçek şampiyonunun Trabzonspor olduğunu tüm kamuoyuna açıklamasını bekliyoruz'' ifadelerini kullandı. 

Ligin ikinci yarısında Trabzon'da oynanacak karşılaşmada Trabzonspor taraftarının Fenerbahçe takımını ve yönetimini en iyi şekilde karşılayacaklarına değinen Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti: 

''Fenerbahçe taraftarlarının genelini asla yansıtmayan bu saldırı girişiminde bulunanları en başta Fenerbahçe Kulübü'nün kendi içerisinden temizlemesini bekliyoruz. Ligin ikinci yarısında Trabzon'da oynanacak karşılaşmada Trabzonspor taraftarlarının bu yaşananlardan etkilenmeyerek sadece takımlarını destekleyeceklerini ve gelmesi halinde Fenerbahçe yöneticilerini de sevgi, barış, kardeşlik şehri Trabzon'da en iyi şekilde ağırlayacaklarına olan inancımı ifade ediyorum. Yaşanan saldırıyı telin ediyor ve tüm Trabzonspor taraftarlarını sağduyulu olmaya çağırıyorum. Bu olaylara soğukkanlı yaklaşarak sükunetini koruyan Trabzonspor'umuzun Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimini tebrik ediyor ve geçmiş olsun diyorum.''

YORUMLAR 4
  • Gürkan 10 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonsporun maçları temizmiydi?. O sezondaki TS-Gaziantep, Karabükspor-TS , 6S-TS maçları hakkındaki düşüncelerini de açıklayan belediye başkanı, ts başkanı olsa da neyin ne olduğunu anlasak. Allah için temizdi diyebilecekler mi?
    Cevapla
  • hasan yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    kşiler ayrı kupalar ayrı başkan. kolay yoldan oy almaya gözünü dikmiş.seçimlere ramak kaladan önce yapsaymış ya bir girişim
    Cevapla
  • tahir mercek 10 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiye kadar nerdesin. Başbakan Haciosmanoğluna sahip çıkınca sen de devreye girdin. Şike anıtının dikilmesini engelledin. B Şehir adayı olacaksın seçim mesajı gönderiyorsun. biz de yedik. biz saf siz çok akıllısınız(!). Populizmi bırakın lütfen...
    Cevapla
  • orhan1980 10 yıl önce Şikayet Et
    Atakan Can..Peki Sen Kimsin?. Provakasyon yapma derdindesin ama yemezler..Taraftarı olduğun kulübü sizin uşağınız olan TFF hariç herkes ceazalndırdı,hala konuşuyorsunuz..Allah'ın adaleti de ergeç tecelli edecek merak etme..Başkanınız hapishadede gün çenterken duvara biz şampiyonluğumuzu kutlayacağız Allah'ın izni ile..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beştepe'de gece saatlerinde sürpriz zirve! Erdoğan 2 ismi çağırdı: Kritik kararlar çıkacak
Canlı yayında ‘Arapça’ tartışması! ‘CHP’nin adını bile söyleyemezsin!’