Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan Settar Tanrıöğen maddi durumunu ilk kez itiraf etti!

Kızılcık Şerbeti’nde rol aldığı “Abdullah” karakteriyle hafızalarda yer edinen Settar Tanrıöğen, yaşadığı sağlık sorunları sonrası ekranlara veda etmişti. Geçirdiği beyin kanamasının ardından uzun süre hastanede tedavi gören usta oyuncu, katıldığı bir programda hem hastalık sürecini hem de maddi zorluklarını anlattı.

Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan Settar Tanrıöğen maddi durumunu ilk kez itiraf etti!
Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan Settar Tanrıöğen maddi durumunu ilk kez itiraf etti!
GİRİŞ 25.05.2025 12:39 GÜNCELLEME 25.05.2025 12:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

26 Ocak 2024’te beyin kanaması geçiren ve iki kez ameliyata alınan Tanrıöğen, o dönem Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrılmak zorunda kalmış, yerine Ahmet Mümtaz Taylan getirilmişti.

15 Mart 2024'te taburcu olan sanatçı, kısa süre sonra “Kızıl Goncalar” dizisiyle ekranlara dönüş yapmış ancak bu projede de yalnızca 8 bölüm yer alabilmişti.

Survivor yarışmacısı Pınar Saka sevenlerini endişelendirdi! Ameliyata alınmıştıSurvivor yarışmacısı Pınar Saka sevenlerini endişelendirdi! Ameliyata alınmıştı

Son olarak Aslı Şafak’ın sunduğu İşin Aslı programına konuk olan usta oyuncu, samimi açıklamalarıyla gündeme oturdu.

Sağlık sürecinin hem fiziksel hem de maddi açıdan yıpratıcı olduğunu dile getiren Tanrıöğen, “Param bitmek üzere” sözleriyle yaşadığı geçim sıkıntısına dikkat çekti.

''ÖLÜMÜN KIYISINDAN DÖNDÜM, HAFIZA KAYBI YAŞADIM''

"Ölümün kıyısından döndüm. Beyin kanamasından çıkan hemen hemen yoktur. İyiyim çok şükür. Az bir zaman kaldı, çalıştım bu arada. 'Kızıl Goncalar'da 8 bölüm rol aldım. Hiç de fena gitmedi. 'Bu da geldi geçti' diyerek atlattım" diyen Tanrıöğen, hastalığın ilk dönemlerinde hafıza kaybı yaşadığını da anlattı.

Sahte güneş gözlüğü kullanmanın bilinmeyen zararları! Duyanları şaşkına çevirdiSahte güneş gözlüğü kullanmanın bilinmeyen zararları! Duyanları şaşkına çevirdi

''PARAM BİTMEK ÜZERE''

Settar Tanrıöğen ekonomik durumuna ilişkin, "Param bitmek üzere. Eylüle kadar ya da yılbaşına kadar bir dizi gelir. O zamana kadar idare ederiz" şeklinde ifadelere yer verdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Kara Melek 4 saat önce Şikayet Et
    Kimse Aç açıkta kalacağım diye korkmasın..,, Her vatandaşımızın arkasında kocaman DEVLET var DEVLET.... TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ....
    Cevapla
  • murat 4 saat önce Şikayet Et
    Sanatçıların şatafatli hayatlarının sonu ya hastane odalari ya huzurevleri yada park ve sokaklarda kaldırımlarda son buluyor sonrada aglanacak acinacak duruma dusuyorlar artık bu millet bunları yemiyor inanmiyor yaptığınız sefanin cefasini rezilligini yaşıyorlar çekiyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkler 2 dakikada tüm stokları tüketti, dev markadan zorunlu açıklama geldi!
5 bin tonluk savaş gemisi düştü! Utancın faturası kesildi