20 kişiye konuşan Kılıçdaroğlu'ndan yeni gaf

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde 20 kişilik bir gruba konuşma yaptı. Kılıçdaroğlu konuşmasında yeni bir gafa da imza attı.

20 kişiye konuşan Kılıçdaroğlu'ndan yeni gaf
20 kişiye konuşan Kılıçdaroğlu'ndan yeni gaf
GİRİŞ 17.03.2014 15:06 GÜNCELLEME 17.03.2014 21:18
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Seçim mitingi için Elazığ'ın Kovancılar ilçesine gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ilçeleri karıştırıp "Bu benim Karakoçan'a ikinci gelişim" diyerek bir gafa daha imza attı.

Seçim mitingi için Elazığ'ın Kovancılar ilçesine gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin Kovancılar Belediye Başkan Adayı başörtülü Halime Karakoç'a destek istedi. 

Belediye Meydanında halka seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  "53 belediye başkan adayımızı kadın adaylardan seçtik. Bunların 2 tanesi başörtülü. Bunlardan biri de Kovancılar Belediye Başkan Adayımız Halime Karakoçtur. Bizler insanları başı örtülü yada açık diye ayırmıyoruz. Bütün kadınlarımızın benim başımın üstünde yeri var. Bakın size başı örtülü Halime Başkanımı aday gösterdik." Şeklinde konuştu.

Daha önceki yıllarda seçim öncesi çarşafa rozet takan CHP'nin seçimlerden hemen sonra çarşafı ateşe veren görüntüleri akıllarda halen yerini koruyor.

Yaklaşık 20 kişilik bir katılımın gözlenendiği mitingin ardından Kılıçdaroğlu ilçeden ayrıldı.

Kaynak: İLKHA - Haber 7

YORUMLAR 35
  • ERDAL EKİCİ 10 yıl önce Şikayet Et
    açılın. Açılın kılıçtarolu geliyor...! almış ardına 20 ferdi gümbür gümbür geliyor ...! siyasetçiye bak siyasetçiye...!
    Cevapla
  • Mustafa Oguz 10 yıl önce Şikayet Et
    serdar yavuz. inan yorumuna saatlerce gülmekten karnima agrilar girdi.ALLAH´ta seni güldürsün.Bu gandi de olmasa nesemizi bulamiyacagiz,birde düsünün bunu Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Basbakani yapsalar koca ülke bunun sayesinde sirk olur,cünkü iyi bir palyaco
    Cevapla
  • ÖNDER BAL 10 yıl önce Şikayet Et
    İŞTE ChP İŞTE KOVANCILAR !!. Ben bir Kovancılarlı olarak Gandinin burdan alacağı oyu söyliyeyim en fazla 60 oy alır . bu oylarıda aday gösterdiği bayanın eş dost akrabası verir . ee burdan bu Gezici zihniyete çıkan oylar çok bile . çünkü Kovancılar vatanını milletini seven gerçek ve doğru insanların yaşadığı ilçedir , aynı zamanda Elazığın en büyük ilçesi . buranın nüfusu 32000 . sandık sayısı 49 , seçmen sayısı 14150 dir . çıkacak sonuç şimdiden söyleyeyim , AK PARTİ 8000 , saadet partisi 2000 , hüdapar 2000 , Mhp 1000 . Bdp 1000 . ChP 60 . BBp 50 . BTP 40 . hayırlı olsun Türkiyem .. demedi demeyin .. 30 martta sonuç bu olacak .. kaynak bağımsız anketör ÖNDER BAL ..
    Cevapla
  • hakan aslan 10 yıl önce Şikayet Et
    başı açık kadın yok. CHP'nin yüzde 1 oyu var Kovancılar'da. Bu da 50 oy demek. O 50'nin de 30'u erkek. geriye kaldı 20 kadın. O 20 kadının da 20'si başörtülü. çünkü orda başı açık kadın yok. ne yapsın garibim CHP? mecburen başörtülü aday göstermiş:)
    Cevapla
  • Serdar Yavuz 10 yıl önce Şikayet Et
    ne günlere kaldık. adam adres kaydını istanbul kağıthaneye aldırdı.hem oy kullanamadı hemde ikametgah yerim kağıttepe dedi.ve o sözleri söylediğinde İstanbul büyük şehir belediye başkanlığına adaydı. şimdide Türkiyeyi yönetmeye talip oldu. kovancılara karakoçan, kağıthaneye kağıttepe, yürüyen merdivenlerde ters gidiş, otelde konuşma yapacağı yeri şaşırıyor. başbakan haklı galiba 3 koyun versen güdemez kaybeder gelir. çözmüş başbakan...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!