Topbaş'tan 3. dönem için İstanbul'a mesaj

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 30 Mart yerel seçimleri sonrası 3. dönem için mazbatasını aldıktan sonra vatandaşlara seslendi.

Topbaş'tan 3. dönem için İstanbul'a mesaj
Topbaş'tan 3. dönem için İstanbul'a mesaj
GİRİŞ 08.04.2014 14:34 GÜNCELLEME 08.04.2014 15:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Kadir Topbaş,  milletin Türkiye'nin istikrarının bozulmamasına karar verdiğini söyledi. Topbaş "Umarım siyasi patriler ve birileri bundan gereken dersi almıştır." dedi.

Topbaş satır başları ile şunları söyledi

Kısır çekişmeler dönemi geride kalacak. Vatandaş bunun kararını verdi.  Yeni bir süreç başlamıştır. Tüm seçilen başkanlara meclis üyelerine ve muhtarlara başarılar diliyorum.  İstanbul'u birlikte yöneteceğiz. Milletimizin yarınlarını birlikte hazırlayacağız.

SİYASETTE KAZANMA YOK GÖREVLENDİRME VAR

"Bin yıllık bir milletiz. Fatih Camii Yapıldığı'nda Amerika kıtası keşfedilmemişti.   Dünyada mazlumun yanında olmak, kısır çekişmeleri bırakarak yarınları birlikte kurmak zorundayız.  Bana verilen 3. dönem başkanlık görevinden dolayı teşekkür ediyorum. 

Siyasette kazanma yok. Biz yetkilendiriliyoruz. Galibiyet Allahındır zarer milletimizindir.  İstanbul'da hizmet veren, başka siyasilere konuşma alanı bırakmayan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 5 yıl bize hizmet olarak görev verildi. İstanbul'u dünyanın gıpta ettiği takip ettiği bir kent haline getireceğiz.  

BU ŞEHİR DÜNYANIN GÖZBEBEĞİDİR

Kentleri gezenler arasında turistler üzerinde yapılan araştırmada en beğenilen şehir İstanbul çıktı. Bunun kahramanları siz değerli mesai arkadaşlarımsınız.  Ben genel başkanıma partime ve tüm teşkilata teşekkür ediyorum. 

-İstanbul dünyanın göz bebeği, müjdelenmiş bir şehir, böyle bir şehirde yaşamak ve bu şehire hizmet etmek ayrı bir onur. Bunun için herkese teşekkür ediyorum. 

OY VERENLER DE VERMEYENLER DE BİZİM

- İstanbul'un tümüne hizmetlerimiz devam edecek. Bize oy vermeyenlerin de bize gönül bağları oluşmuştur. Bize oy vermeseler de İstanbul'daki hizmetlerden hepsi istifade edecektir. 

-Evlerde su akıyorsa o biziz. İstanbul'da metro varsa, marmaray varsa o biziz. Laleler varsa o biziz.  Çöp yığınları yoksa, çöpten enerji üretiliyorsa o biziz. Bizim adımız bu millete hizmetkar olmaktır.

-Yarınlar çok daha farklı olacak. Günü gelince veda ederken gururla anlatacaklarımız olacak. Aziz İstanbullular fırsat buldukça MiniaTürk'ün yanındaki çadırda neler yaptığımızı lütfen izleyiniz. 

-Bu süreç yeni ve farklı bir süreç. Başbakan'ın dediği gibi, vatandaşlarla daha yakın ilişkiye gireceğimiz bir dönemi başlatıyoruz. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • pretty 10 yıl önce Şikayet Et
    modern kentsel dönüşüm ve metro. öncelikle tüm istanbulda metro ulaşmayan bir ilçe kalmasın! yavaş geçici çözüm olan tranvaylar yerine metro yapılması lazım. Malesef istanbulda en çok oyu alan yerler bir bağdat caddesi kadıköy gibi alt yapısı ve herşeyi ile oturmuş değil o yüzden size yoğun bir şekilde oy veren ilçelere değerini verin. İstanbulda bu dönemde yapılacak en önemli iki proje kentsel dönüşümün bitmesi ve metro ağının genişlemesi. kentsel dönüşüm modern şehire dönüşme için fırsat olarak görülseydi otopark yeşil alan sorunları azalmaya başlardı fakat dönüşüm olan yerler yine bitişik nizam ve otoparksız bir şekilde yapılıyor.
    Cevapla
  • flyblackman 10 yıl önce Şikayet Et
    Öncelik Size Gönül ve Oy Verenlere olmalı. Sn. Başkanım öncelik artık Kadıköy, Beşiktaş, Bakırköy vb. yerlere değil sizlere oy çıkan Sultanbeyli, Bağcılar, Bayrampaşa vb. yerlere olmalı. Ne güzel bir yaşam oy verme ama ben İBB'nin çalışmalarını beğeniyorum. Yok öyle dava benim vermiş olduğum oy'dan öncelikle destek verenler, arta kalanda da diğer yerler yararlanmalı. Tabi ki herkes vatandaş ama vatandaş nasıl ki tercihinde öncelik yapıyorsa sizlerde çalışmalarınızda öncelikli davranmak zorundasınız. Yaparsınız projeleri Ak Partili yerlere kalan zamanda da diğer yerlere bakarsınız. Ama buralarda tüm çalışmalar bittikten sonra.
    Cevapla
  • HAKAN CAN 10 yıl önce Şikayet Et
    YİNE CEHAPELİ BELEDİYELERE HİZMETE DEVAM. Hizmet sırası Akpartili belediyelere ne zaman gelecek sayın TOPBAŞ ben kurulduğundan beri Akpartinin maddi ve manevi destekçisyim ama siz yine kadıköy,bakırköy,beşiktaş,maltepe buralara yapın hizmetleri artık Akpartili belediyelere sıra gelsin merak etmeyin onlara ne kadar hizmet ederseniz edin yine sizi beğenmezler
    Cevapla
  • dudu durdu 10 yıl önce Şikayet Et
    bol bol yeşil alan part istiyoruz. ümraniye belediye başkanı boş bulduğu her yeri park yaptı. Güzel yaptı. Her semtte boş parseller yeşil alan ve park yapılsın. Millet bunaldı beton bloklardan. Okmeydanının tamamını yeşil alan yapın terör etkisinden kurtulsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi