Omuzlarda taşınan başkana kötü haber

Hasar gören seraları omuzlarda inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Nedim Zurnacı görevden alındı.

Omuzlarda taşınan başkana kötü haber
Omuzlarda taşınan başkana kötü haber
GİRİŞ 05.01.2015 15:22 GÜNCELLEME 05.01.2015 15:31
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Nedim Zurnacı, hasar gören seraları çiftçilerin omuzlarında inceledi. İlk olarak Ensonhaber.com'un duyurduğu bu olay büyük tepki topladı. Olay üzerine Nedim Zurnacı görevden alındı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesinde yayınlanan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Meydana geldiği andan itibaren takibimizde olan olaya istinaden, olaydan sonraki ilk mesai günü olması hasebiyle bugün itibariyle 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 125 ve devam eden maddeleri gereğince idari soruşturma başlatılmış ve ilgili daire başkanımız görevinden alınmıştır."

YORUMLAR 41
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    gazetecilikten etikten uzak bir haber siyahlı adamın ayaklarına bir bakın ne kadar suya batmış.... çalışan yada işyeri sahipleri suyu gecene kadar adamı kaldırmışlar ya ne var bunda abartılacak anlamış deilim
    Cevapla
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    saçmasapan haber başka birşey ddeil.. adamın ayağına su girdiği için kısa bir mesafeyi oradaki kişiler omuzlarına alarak taşımışlardır ... neden koca seraları omuzlarda gezsin yada gezdirsinler siz olsanız yapar mısınız yaaa . kendinizin yapmayacağı şeyi neden başkalarına isnat ediyorsunuz o insanlar kölemi de taşısınlar.biraz mantık lütfen
    Cevapla
  • mehmetY 9 yıl önce Şikayet Et
    her okuyan adam olmaz
    Cevapla
  • Real Yorumcu 9 yıl önce Şikayet Et
    Paralel gazetenin basligi " Devlet´ten, vatandasin omuzunda hasar tespiti" olmus. Kast ettikleri Devlet Bahceli mi yoksa T.C. Devleti mi ?
    Cevapla
  • taşıyana bak 9 yıl önce Şikayet Et
    taşıyanın tipe bak. mhp liler çok sever taşımayı çok severler diz çöküp el öpmeyi el öptürmeyi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi