CHP’den kadınlara büyük saygısızlık!

CHP’li Kadıköy Belediyesi’nin Dünya Kadınlar Günü kutlaması büyük bir tartışma başlattı.

CHP’den kadınlara büyük saygısızlık!
CHP’den kadınlara büyük saygısızlık!
GİRİŞ 03.03.2016 14:06 GÜNCELLEME 03.03.2016 14:11
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Kadıköy Belediyesi’nin reklam billboardlarında yayınlanan, Kadıköy Belediyesi – LGBTİ Dayanışma Derneği’nin ortak kutlama mesajında “Lezbiyenim-Bİseksüelim-Transım- İnterseksim” mesajı ile “okulda, işte, mecliste, her yerdeyim!” mesajının verilmesi tepki çekti.

Kadıköy Belediyesi'nin bu kutlama mesajına vatandaşlar sosyal medya üzerinden büyük tepki gösterdi. Kadıköy Belediyesi'nin ise, eleştiri yapan vatandaşların sosyal medya sayfalarını engellediği iddia edildi.

Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanı İsa Mesih Şahin, yaptığı basın açıklaması ile Kadıköy Belediyesi'ni kınadı. Şahin, "Aile ve toplum değerlerimize aykırı olan bir konuyu toplumsal hayata yayma düşüncesini asla kabul edemeyiz. Kadıköy Belediyesi için toplumun değerlerinin hiçbir önemi yok mudur? Bu sorunun cevabını Kadıköy Belediye Başkanı'nın vermesi gerekir. Kadınlar Günü'nün değerlerimize aykırı bir konuya alet edilmesi de kadınlara yapılmış bir saygısızlıktır. Bu nedenle Kadıköy Belediyesi'ni kadınlardan özür dilemeye davet ediyoruz. Dünya Kadınlar Günü gibi anlamlı bir günü kullanarak, aile ve toplum değerleriyle tamamen ters düşen bir konuya açıkça destek vermesinden dolayı Kadıköy Belediyesi'ni kınıyoruz." diyerek Kadıköy Belediyesi'ne tepki gösterdi.

YORUMLAR 20
  • M.Zeki 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu mu özgürlük. ...
    Cevapla
  • kadın 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlar kadına saygı değil kadını eğlence aracı olarak kullanma taraftarıdır,ülkede kendilerine sözde aydın diyen bazı kadın dernekleri vardır ,bu derneklerden hiç buyuk şehirlerde kadını eğlence aracı,pavyonlarda gece kuluplerınde içki masalarına meze,manken adı altında kadınların vucutlarını erkeklere sergiliyorlar diye şikayet eden bir dernek duydunuzmu
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    öküzlük paraylamı bedava...
    Cevapla
  • mesut 8 yıl önce Şikayet Et
    o afişin gerçek sorumluları kadıköy halkıdır cünkü onlar istediler o chp li başkanı
    Cevapla
  • belde 8 yıl önce Şikayet Et
    bir de normal olun ya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi