Elif dizisi Endonezya'da rekor kırdı

Türk dizilerinin yurt dışındaki başarısına bir yenisi daha eklendi. Kanal 7’nin günlük dizisi Elif, Endonezya’da izlenme rekorları kırıyor.

GİRİŞ 02.09.2015 11:32 GÜNCELLEME 02.09.2015 11:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’in ünü sınırları aştı. Gösterime girdiği ülkelerde beğeniyle takip edilen dizi Endonezya’da da izlenme rekorları kırıyor. Elif’in yayınlandığı saatlerde Endonezya’da adeta zaman duruyor, insanlar ekran başına kilitleniyor. Ülkede milyonlarca kişi tarafından ilgiyle takip edilen dizi, OPT (of prime time) kuşağında yayınlanmasına rağmen, izlenme oranlarıyla prime-time yapımları geride bırakıyor.

Endonezya’nın en çok izlenen televizyon kanalı SCTV, kuruluşunun 25. Yıldönümünde izleyicilerine bir sürpriz yaparak dizi oyuncularını Endonezya’da ağırladı. 10 binden fazla Endonezyalının katıldığı görkemli bir törenle karşılanan oyunculara gösterilen ilgi, Elif rolünü canlandıran İsabella Damla Güvenir ve Selim rolünü canlandıran yakışıklı oyuncu Emre Kıvılcım’ın sahneye çıkmasıyla adeta bir sevgi seline dönüştü. 

Kanal 7’nin beğenilen dizisi Elif, Bosna, Makedonya ve Sırbistan gibi ülke televizyonlarında en çok izlenen yapımlar arasında yer alıyor.

ELİF'E HASRET BİTİYOR

Hasret bitiyor, ülkemizde milyonlarca izleyicinin gönlüne taht kuran Elif, yepyeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarına geliyor. Başrollerini Selin Sezgin, Altuğ Seçkiner, Emre Kıvılcım ve Isabella Damla Güvenilir’in paylaştığı dizi, yeni sezonda maceraya kaldığı yerden devam ediyor. Anne özlemiyle yanıp tutuşan ve hiç görmediği babasının hayallerini kurarak büyüyen küçük bir kızın yürek burkan öyküsünü anlatan Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe, milyonların beğenisini kazanmaya devam ediyor. 

YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Melek ile Kenan buluşabilecek mi? Arzu ve babası işlediği suçların cezasını çekecek mi? Elif’i bekleyen büyük sürprizler neler? Sezonun merakla beklenen ilk bölümünde neler yaşanacak? Merak edilen tüm sorular yanıt buluyor. Elif 28 Eylül’den itibaren hafta içi her gün saat 19.00’da Kanal 7 ekranlarında olacak.

Künye

Yönetmenler: Fulya Yavuzoğlu, Oğuz Ayaz
Müzik: Korhan Nart
Senaryo: Rüya İstanbul
Görüntü Yönetmeni: Emre Yılmaz, Hüseyin Türkdönmez
Uygulayıcı Yapımcı: Gökhan Şahin Yapım: Green Yapım

Oyuncular: Isabella Damla Güvenilir (Elif), Selin Sezgin (Melek), Altuğ Seçkiner (Kenan), Aysun Güven (Aliye), Cemre Melis Çınar (Arzu), Tevfik Yapıcı (Hüsnü), Hasan Ballıktaş (Veysel), Zeynep Öğren (Tuğçe), Gülfer Sarıgül (İpek), Emre Kıvılcım (Selim), Gülçin Tunçok (Zeynep), Pelin Çalışkanoğlu (Pelin), Batuhan Soncul (Murat), Ozanay Alpkan (Ayşe), Dilara Yüzer (Gonca), Taliha Sonağ (Şerife)

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 8
  • la le lu 8 yıl önce Şikayet Et
    Niye caiz olsun ne farki varmis bu dizinin digerlerindekiiii
    Cevapla
  • yazik 8 yıl önce Şikayet Et
    önceleri amerikan dizilerine kizardim genc neslin ahlakimi bozuyor diye. türkiye yabanci dizileri aratmaz oldu.kendi neslimiz yetmiyor baska ülkelerin ahlakinida bozuyoruz.
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    bu diziler acep, câiz midir efendim?
    Cevapla
  • derviş 8 yıl önce Şikayet Et
    çok sinirimi bozan bir dizi, amatör oyunculuklar , sanki yoldan geçeni oynatmışlar gibi. Sıradan bir senaryo , aynı senaryoya sahip 100 tane dizi sayarım. Endonezyalılar neyini beğenmiş.
    Cevapla
  • Yasin 8 yıl önce Şikayet Et
    Abi ben şu günlük dizilere uyuz oluyorum.İşleyecek konu bulamayınca insanlar birbirinin arkasında iş çeviriyor dizide.Bizim halk zaten anormal.Karşı komşu başka kanaldaki dizinin başlama saati eve kapanıyor.Annemin anlattığına göre kadın diziyi izlemek için Mevlit okunurken televizyon açıp izlemeye başlamış.
    Cevapla
  • dumm 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadasim cok haklisin ya ne olcak bizim bu durum boyle insanlarimiz cook cahil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ateşkes anlaşması için "Türkiye ve Rusya'nın garantörlüğünü istiyor" iddiası
Yılmaz Tunç: İki kulübün de sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu