Madde bağımlısı sevgilisine kaçarken...

Bursa’da 16 yaşındaki Kübra, ağabeylerinin görüşmesine izin vermediği madde bağımlısı sevgilisine kaçarken canından oldu.

GİRİŞ 20.10.2017 10:01 GÜNCELLEME 20.10.2017 10:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bursa'da 2 yıl önce tanışan 16 yaşındaki Kübra Dikmeli ile aynı yaştaki Engincan B. bir süre sonra sevgili oldu. Engincan'ın uyuşturucukullandığını duyan genç kızın ağabeyleri Semih ve Sinan Dikmeli ise görüşmemesi konusunda uyardı. Ancak ikili görüşmeyi sürdürdü.

Ağabeylerinin baskıları nedeniyle birkaç kez evden kaçan Kübra Dikmeli her defasında bulunarak ailesine teslim edildi. Sevgililerin görüşmelerini engelleyemeyen ağabeyleri, sonunda genç kıza öğrenim gördüğü Yıldırım ticaret meslek lisesini de bıraktırarak eve kapattı. Genç kızın, balkondan attığı notlarla haberleşebilen 2 sevgili ise kaçmaya karar verdi. Önceki gece, 2 arkadaşı ile birlikte evin önüne gelen Engincan B. sevgilisini beklemeye başladı.

Saat 02.00 sıralarında önce kıyafetlerinin bulunduğu çantayı aşağıya atan genç kız, ardından odanın perdesini ve çarşafını birbirine ekleyerek, yağmur suyu tahliye kanalına bağladı. Çarşafa uzanırken dengesini kaybeden genç kız, sevgilisinin gözleri önünde beton zemine düştü. Genç kız olay yerinde can verdi. Gözaltına alınan Engincan B.'nin üzerinde, kokainden 3 kat daha etkili olan metamfetamin ve bu uyuşturucuyu kullanmak için bir aparat bulundu.

'İNŞALLAH DÜŞMEM'

Genç kızın olaydan önce sevgilisine yazıp balkondan attığı notlar da Engincan B'nin üzerinden çıktı. Notlardan birinde, "Tamam ben oraya kadar incem çarşafları birbirine bağlayarak şimdi düşünüyorum. O çarşafı nereye bağlayayım. Ama incem, inşallah düşmem" yazdığı görüldü. 

Genç kızın ağabeyi Sinan Dikmeli ise "Çelik kapıyı içeriden kilitlemiştim. Anahtar da üzerindeydi. İstese açıp çıkabilirdi. Ama yağmur suyu giderine kumaş bağlayıp, inmeye çalışmış" dedi.

Gözaltına alınan Engincan B.'nin cebinden, Kübra'nın yazdığı notlar çıktı.

YORUMLAR 4
  • hepinize 6 yıl önce Şikayet Et
    hala görmemekte ısrar edenler bakın memleket ümmet ne hale geldi ben burdan yazdığımda bana birileri hemen neden devleti suçluyorsun diyorlar eğer böyle giderse 5 yıla kadar bu ümmet millet tamemen bozulacak yazık değilmi bu dizlere filmlere neden bir önlem alınmıyor dizler bu ülkenin maneviaytı mahvetti zaten etmeye devam ediyor.siz uyuyun.iyi uykular hepinize
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Beş yıla kadar bozulacakmı ? bozulduk zaten bozulacağımızmı kaldı? Önce diziler , sonra evlilik proğramları , sonra magazin proğramları hepsi baştan sona rezillik kepazelik! Araya sanal alemde sosyal medya denen rezillik girdi .Bunlara neden dur denmezki? Zina , içki , uyuşturucu , genç kızların sevgilisi olması çok ama çom basit gösteriliyor malesef , ne aile terbiyemiz kaldı nede dini eğitimimiz , Allah sonumuzu hayır eylesin inşaallah .
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum. Tüm diziler çocuk yaşta kişilerin yaşadığı aşk sahneleri ile dolu. Ve çocuklar hayat bu zannedip kapılıyorlar. Kime kapılıyorlar. Gündüz vakti sokakta olan gençlere. Bunların bir çoğu işsiz güçsüz hapçı bağımlı insanlar. Sonra buna kanan kız çocukları ortalık malı oluyor. Bu diziler ile ülkeye çok rahatça zarar veriliyor. Görün artık.
    Cevapla
  • oguzhan 6 yıl önce Şikayet Et
    offffffff of of ki ne of. Ölürmüsün öldürürmüsün ne diyelim. Cenabı hak gençliğe hayırlı yazılar versin inşallah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tasarruf edilecek emekliye verilecek - Gazete manşetleri
Bakan Fidan: Netahyahu bölgeyi savaşa sürüklemeye çalışıyor