Dehşet saçtı! Eski eşini ve kızını öldürdü

Çorum'da yaşayan ve eşinden 4 yıl önce ayrılan Birol Köse (40), uzaklaştırma kararına rağmen evine gittiği eski eşi Esma Polat (35) ve kızı Ekin Köse'yi (12) tabancayla vurduktan sonra, aynı silahı göğsüne dayayıp, ateşledi.

Dehşet saçtı! Eski eşini ve kızını öldürdü
Dehşet saçtı! Eski eşini ve kızını öldürdü
GİRİŞ 01.02.2020 08:56 GÜNCELLEME 01.02.2020 08:56
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Antalya'nın Kepez ilçesinde ayrıldığı eşi ve balkondan 'Babam annemi öldürüyor, polisi arayın' diyerek yardım isteyen 12 yaşındaki kızını silahla öldüren eski koca , aynı silahla intihar etti. Zanlının, Çorum'dan yeni bir yuva kurmak için Antalya'ya gelen ayrıldığı eşini takip edip, sürekli burada da rahatsız ettiği ileri sürüldü. Barış Mahallesi'ndeki apartmanın birinci katında bulunan evlerinin balkonuna çıkan 12 yaşındaki Ekin Köse'nin, "Yetişin, babam annemi öldürüyor" çığlıkları üzerine çevredekiler, durumu polis ve 112 Acil Servis ekibine bildirdi.  Olay yerine gelen ekipler, Esma Polat'ın (35) öldüğünü belirledi.  Yaralı bulunan Birol Köse (40) ile kızı Ekin hastaneye kaldırıldı. Baba ile kızı, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

 

 

Birol Köse'nin, tartıştığı eski eşi Polat'ı silahla öldürdüğü, balkona çıkıp yardım isteyen kızı ve kendisine de ateş ettiği öğrenildi. Görgü tanıklarından inşaat işçisi İlhami İtmiş, gazetecilere yaptığı açıklamada, kız çocuğunun balkona çıkıp yardım istediğini belirterek, "Sonra içeriye girdi. İçeriye girmeseydi balkona tırmanıp onu kurtarabilirdik, çok üzgünüm." dedi. - Olayın şahidi 5 yaşındaki çocuk Çorum'da yaşayan çiftin yaklaşık dört yıl önce ayrıldığı, Esma Polat'ın kendisini sürekli rahatsız eden eski eşinden uzaklaşmak amacıyla yaklaşık beş ay önce Antalya'ya geldiği öğrenildi.

 

 

Evden uzaklaştırma kararı bulunan Birol Köse'nin, çocuklarını görmek için otomobille Çorum'dan kente geldiği, tartışmanın bu nedenle çıktığı bildirildi.  Olay sırasında evde bulunan 5 yaşındaki çocuk, Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • Çok Yazık Çok 4 yıl önce Şikayet Et
    Fetö gibi bir tehlike ülkeden kovuldu ama daha büyük bir tehlike olan Küreselciler borusunu derinden ve sessizce ama çok güçlü bir şekilde örttürmeye devam ediyor. Küreselciler bütün değerlerimizi silip bizi insanlıktan çıkarmaya ve yeni dünya düzeni formatı atmaya devam ediyor.
    Cevapla
  • Şeria 4 yıl önce Şikayet Et
    Katili yasalardır. Allah'ın indirdiği ile hükmetmeyenden daha zalim kim olabilir? Yeryüzüne biz hükmederiz diyip fıtrata ters yasalarla insanlara hayatı zindan edenler. Hesabını vereceksiniz bunun.
    Cevapla
  • Hakanaga 4 yıl önce Şikayet Et
    Tukureyim avrupa kanunlariniza........
    Cevapla
  • Süleyman 723 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu olayların olmasının nedeni nafaka bu nafaka kanayan bi yara nafaka olayı çözümlenmedikçe daha çok kadın öldürülür yuvalar yıkılır kadın boşanıyo ömür boyu emekli maaşı gibi nafaka sağlık bedava aynalı bi tanede dost oh dostunla masraflarını. Karşılat nafakayı biriktir oh ne rahat bşran önce bu nafaka olayı aydınlığa kavuşturulmalı yoksa daha çok duyarız bu kadın cinayetlerini
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Inna lillah ve inna ileyhi raciun. Allah cc Ümmeti Muhammede sav rahmet eylesin inşaAllah. Erkeğin mali maddi gücü olmalı. Erkek kendi evinden uzaklaştırılamaz. Benim bildiğim kadın, baba ana ocağına gider. Sorunlar önce ebeveyn ile çözülür. Boşansa bile 4 ay kadın evlenemez resmi veya gayri resmi! Yoksa hamile kadın çocuğu babasından kaçırır. Batı da çok gurbetçi bu şekilde perişan edildi. Allah cc bizleri muhafaza etsin inşaAllah. Nereye gidiyoruz Allah cc aşkına kendimize gelelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!