Dehşet! Rögar kokusu kavgası can aldı: 2 kişi öldü!

Sancaktepe'de, bir müteahhit sokak üzerinde bulunan binanın sakinleriyle rögardan gelen koku yüzünden tartışma yaşadı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Tarafların birbirlerine demir ve sopalarla saldırmasının ardından müteahhidin silahla ateş ettiği kavgada 2'si ağır 3 kişi yaralandı. Ağır yaralanan 2 kişi, kaldırıldığı hastanede öldü.

Dehşet! Rögar kokusu kavgası can aldı: 2 kişi öldü!
Dehşet! Rögar kokusu kavgası can aldı: 2 kişi öldü!
GİRİŞ 08.03.2020 19:16 GÜNCELLEME 08.03.2020 19:19
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Olay, saat 13.30 sıralarında Sancaktepe Safa Mahallesi Cami Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Şeker Ş. adlı müteahhit oğullarıyla birlikte, sokak üzerinde bulunan 4 katlı bir binanın sakinleri Seyithan Ö. ve Alican Ö. ile rögardan gelen kokular nedeniyle tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda taraflar birbirlerine demir ve sopalarla saldırmaya başladı. 

 

 

Ardından müteahhit Şeker Ş., yanında bulunan silahıyla Seyithan ve Alican Ö.'ye ateş etti. Olayda ağır yaralanan Seyithan ve Alican Ö. ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Seyithan ve Alican Ö. kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

 

 

Kavgada yaralanan müteahhit Şeker Ş. de ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şeker Ş.'nin iki oğlu ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, olay yerinde ve hastanede güvenlik önlemleri aldı. 

YORUMLAR 19
  • Akif 4 yıl önce Şikayet Et
    Müteahhitler yeni nesil mafya oldu. Silahı olmayan müteahit yok. Devlet bunlara bir dur demeli artık.
    Cevapla
  • erdal 4 yıl önce Şikayet Et
    uyarmıştım sayın içişleri bakanımızı HERKES KOVBOY oldu.
    Cevapla
  • Munzurlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Hadisenin arkasında başka şeyler var muhakkak. Türkiye'de maalesef bir müteahhit barbarlığı var. Adamlar terör estiriyor. Nasıl olsa devlet yetkiyi verdi. Şimdi de adam öldürmeye başladılar.
    Cevapla
  • Yılmaz ismet 4 yıl önce Şikayet Et
    Boyle Hos Olamayan Tatsız Vakalar Haberleri Devlet Kisitlama Getirmeli Toplum Gittikçe Şiddette Teşvik Ediliyor. Herkesin yaninda Aracında kesici delici Ateşli Silah bulundurması cok yanlış koluk Küvetleri kontrol etmeli. hadi simdi sorgula kim kazandı kim kaybeti ALLAH Bu millete Göz Aydinligi ve sabir versin Inşallah
    Cevapla
  • hoca 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç kimse kusura bakmasın. Kusura bakan da umrumda değil: Siz hiç medeni olma gayreti gütmez misiniz? Başkaları "barbar" deyince de kızıyorsunuz. Bu mesele cinayetlik mesele mi? Devlet ve kanun niçin var? Bir taraf suçlu belli ki. suçlu taraf insan olsa bunlar olmaz. Diğer taraf da sabırlı olsa, hakkını yasal yoldan arasa fena mı olurdu? Şimdi daha mı iyi oldu? Yol verme kavgasında katil olacak kadar vahşi olmasanız olmaz mı? Her şeyi bilen medya belası biraz da bunları işlese olmaz mı? Dünyaya rezil olmak utandırmıyor mu?
    Cevapla
  • Türkiye, 4 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef adalet konusunda eksikliğimiz inkar edilemez. Kuralları uygulamayan ve sürekli başkasının hatasını eleştiren bir toplum haline geldik. Eğer adalet mekanizması düzgün çalışsa ( herkes görevini rüşvet yemeden yapsa) bu tür olayların sayısı minimuma düşecektir. Ülkede, canice cinayetten suçlu olduğu fiilen ıspat edilmiş kişiye bile iyi hal indirimi olabiliyorsa sistem gözden geçirilmelidir.
    Cevapla
  • sasa 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben bilsem ki belediyeye gittiğimde bu sorunu taraf tutmadan hızlı ve adil şekilde çözecekler ne diye milletle kavga edeyim. Ama yok, müteahhitin o belediyede kapıcısından müdürüne tanımadığı adam yoktur. Millet arayıpda bulamadığı adaleti ne yazıkli kendi sağlama yoluna gidiyor. Adalet mülkün temeli diyoruz ama dinletemiyoruz.
    Cevapla
  • alper 4 yıl önce Şikayet Et
    memlekette yasa mi var? surunursun adliyelerde, hatta avukati saglam olan taraf hakli cikar bir de haksiz duruma dusersin. yargi degismedikce bu tur kendin çoz isleei daha cok okuruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi