Domuz avında arkadaşını yanlışlıkla vurarak öldürdü

Bursa'da, domuz avına çıkan N.K. (50), kendisini izleyen arkadaşı F.Ö.'yü (60) yanlışlıkla av tüfeğiyle vurdu. Hastaneye kaldırılan F.Ö. yaşamını yitirirken, N.K. ise gözaltına alındı.

Domuz avında arkadaşını yanlışlıkla vurarak öldürdü
Domuz avında arkadaşını yanlışlıkla vurarak öldürdü
GİRİŞ 13.09.2020 21:03 GÜNCELLEME 13.09.2020 21:03

Olay, sabah saatlerinde merkez Nilüfer ilçesi İnegazi Mahallesi'nde meydana geldi. Domuz avlamak isteyen N.K. ve arkadaşı F.Ö. ormanlık alana geldi. İddiaya göre bir süre birlikte yürüyen iki arkadaştan F.Ö., avı izlemek için 125 metre ileride bulunan patikaya gitti. N.K. ise fark ettiği domuzu takip etti. Bu sırada, çalılıkların arasındaki domuza av tüfeğiyle ateş açan N.K., yanlışlıkla patikada bulunan arkadaşı F.Ö.'yü yüzünden vurdu. F.Ö. yüzüne isabet eden saçmalarla ağır yaralandı. Patikaya doğru hızla ilerleyen N.K., arkadaşı F.Ö.'yü kanlar içinde buldu.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. F.Ö. ekiplerin yaptığı ilk müdahalenin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan F.Ö. doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından N.K. ise Nilüfer Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de deprem!
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini