Sakarya D-100 karayolunda otomobil ikiye bölündü! 6 yaralı var

Sakarya’nın Erenler ilçesi D-100 Karayolu’nda iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Otomobilin ikiye bölündüğü kazada vatandaşlar yaralıları sıcaktan şemsiyeyle korudu..

GİRİŞ 20.07.2021 17:07 GÜNCELLEME 20.07.2021 17:38
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kaza, Sakarya-Düzce D100 Karayolu Erenler ilçesi Sarıcalar sapağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametinde ilerlemekte olan Ş.Y. idaresindeki 54 AES 229 plakalı Ford marka otomobil ile Sarıcalar sapağından D100 karayoluna çıkmak isteyen E.Ç. idaresindeki 54 YE 449 plakalı Tofaş marka otomobil çarpıştı. Çarpışmanı etkisi ile Tofaş marka otomobil adeta bir kağıt gibi ortadan ikiye ayrıldı. Meydana gelen kazada sürücüler Ş.Y. ve E.Ç. ile birlikte araçlarda bulunan; M.Ç., B.Ç., M.Ç. ve S.Y. isimli 6 kişi yaralandı. Kazada yola savrulan yaralıları gören çevredeki vatandaşlar, yerde yatan yaralıların sıcaktan etkilenmemesi için ambulanslar bölgeye gelene kadar şemsiye açarak başlarında bekledi. 

Esenyurt'ta alkollü kadın sürücü ortalığı karıştırdı! Esenyurt'ta alkollü kadın sürücü ortalığı karıştırdı!


KAZAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslar ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa Acil Yardım Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın meydana geldiği bölgede, trafik bir süre aksadı. Kontrollü şekilde sağlanan trafik, araçların çekici yardımı ile yoldan kaldırılması sonrasında normale dönerken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • Osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Tofaşçılar biraz rahat durun altınızda ferrari var gibi abık sanuk kullanıyorsunuz. Millet size gülüyor ama siz bayağı makas falan yaptıpınıza inanıyorsunuz. Aileniz varken bari dikkatli olun.
    Cevapla
  • o sahinkaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardan beri soylerim daha once de yorum yaptim devlet bu yuruyen tabutlari parasini verip almali dogruca hurdaya vermeli
    Cevapla
  • Görkem 2 yıl önce Şikayet Et
    30-40 bin lira isteyip yere göğe sığdıramadıkları 4 tekerlekli tabut !
    Cevapla
  • Bakış açısı 2 yıl önce Şikayet Et
    Tofaş sevdası bu ülkede bi bitmedi. Hala kağıttan otomobille yolculuk yaptığını sanıyorlar. Geçmiş olsun umarım yapıştırıp binmezsiniz!
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Sağlam kalan bagaj kısmını yarin başka bir tofaş ile birleştirerek o parçaları ziyan etmezler. Bizim ustalar çok mahir maşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza