Kötü kokular yayılmaya başlayınca anlaşıldı! Profesörün çürümüş cesedini evde buldular

Gaziantep Üniversitesi'nde görevli Prof. Dr. Alisan Hasçelik, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. GAÜN profesörünün ölümü, dairesinden yayılan kötü kokular üzerine fark edilirken, yaklaşık 3-4 gün önce öldüğü belirlendi.

GİRİŞ 17.08.2021 19:39 GÜNCELLEME 17.08.2021 19:42
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Olay, Şahinbey ilçesi Güneykent Mahallesi 236 numaralı sokakta bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre yalnız yaşayan Gaziantep Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Alisan Hasçelik'ten komşuları uzun süre haber alamadı. Dün akşam saatlerinde daireden yayılan kötü kokuyu fark eden komşuları, durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

KAPI KIRILARAK İÇERİ GİRİLDİ, ÇÜRÜMÜŞ CESETLE KARŞILAŞILDI

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kapıyı kırarken, içeri giren sağlık ekipleri ise öğretim görevlisi Alisan Hasçelik'in koltukta oturur vaziyette hayatını kaybettiğini belirledi. Talihsiz profesörün 3-4 gün önce öldüğü ve cesedinin büyük oranda çürüdüğü belirlendi. Cenaze olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

AİLESİ ORTAYA ÇIKMADI, CENAZE KOMŞULARINA TESLİM EDİLDİ

Aynı zamanda kanser hastası olduğu da öğrenilen öğretim görevlisinin cenazesi, ailesi ortaya çıkmadığı için otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere komşularına teslim edildi. Cenazenin, Yeşilkent Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.
Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 11
  • S.UYSAL 2 yıl önce Şikayet Et
    Ölümünde ve hastalandığında senin yanında ve yakınında olmayacak kadın erkek ve evladın şerrinden Allah'a sığınırız...Karga besle gözünü oysun ....
    Cevapla
  • Mahmut 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu dönemin kadınları çekilmiyor adamcağız ne yapsın insanı insan saymayan kadın müsveddeleri onlar daha üstün erkek neki insan bile değil Rabbim sen kadirsin sen bizi kadınların zulmünden koru
    Cevapla
  • Muhammet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bundam sonra çıkarlar. Mirası varsa. Ne hale geldik. İnsanlık ölmüş. Artık herkes menfaatçi çıkarcı olmuş. Yani bu fani dünayada ne eşine ne evladına ne kardeşine kimseye güvenipte yaşamayacaksın. Yazık yazık.
    Cevapla
  • Yok edildiniz beyler 2 yıl önce Şikayet Et
    Makamın, unvanın, gelirin, her şeyin olmuş ama ne fayda... Sahip çıkanın olmamış. Büyük anne, büyük baba, torun bulunan aile bitti. Çekirdek aile diye kimsesizler türetildi. Yetmedi onlar da çocuk yapmaz oldu, bir kedi veya köpekle yetiniyorlar. Aile yok, akraba yok, komşu yok, vefalı dost yok, hiç kimse yok! Alın size modern hayat.
    Cevapla
  • Dadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim neslimizi muhafaza eylesin.
    Cevapla
  • Mehmet can 2 yıl önce Şikayet Et
    Evliliğe ve dolayısı ile aileye karşı çıkan güruha ders olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler