Korkunç kazada can pazarı! Araç takla attı, 1 ölü 2'si çocuk 4 yaralı

Nevşehir'den Aksaray'a seyreden hafif ticari araç sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak karşı şeride geçti sonra takla atarak tarlaya düştü. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2'si çocuk 4 kişi ağır yaralandı.

Korkunç kazada can pazarı! Araç takla attı, 1 ölü 2'si çocuk 4 yaralı
Korkunç kazada can pazarı! Araç takla attı, 1 ölü 2'si çocuk 4 yaralı
GİRİŞ 01.09.2021 17:47 GÜNCELLEME 01.09.2021 17:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza, Aksaray - Nevşehir karayolu 38. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nevşehir’den Aksaray istikametine seyreden Ömer A. (27) yönetimindeki 77 ABE 007 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak önce karşı şeride geçti sonra takla atarak tarlaya düştü.

Yolun karşısına geçmek için yavaşla dediği sürücü tarafından öldürüldüYolun karşısına geçmek için yavaşla dediği sürücü tarafından öldürüldü




1 KİŞİ HAYATINI KAYBEDERKEN 2'Sİ ÇOCUK 4 KİŞİ YARALANDI

Otomobilin 2 lastiğinin koparak adeta hurdaya döndüğü kazada Nagihan Aksoy (27) olay yerinde hayatını kaybetti. Araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan Yasime A. (25), Fatih A. (6) ve Umeyra Ayşe A. (2) yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE), jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Jandarma ve polis ekipleri bir başka kazanın yaşanmaması için yolda geniş güvenlik önlemleri alırken, cumhuriyet savcısı inceleme yapmak için olay yerine geldi. Yapılan incelemelerin ardından Nagihan Aksoy’un cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • didi 2 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar hıza ne gerek vardı
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Hız yüzünden olmamış da olabilir hocam. Bakımsızlık, özellikle ön takımların ve lastiklerin bakımsızlığı da bu tür kazalara sebebiyet verebilir. Ehliyet kursundaki hocamız çoğu zaman bu "direksiyon hakimiyetini kaybetme" sonucu meydana gelen kazaların araçlardaki kusurlar nedeniyle meydana geldiğini ama kazadan sonra araçlar hurdaya döndüğü için bunun yeterince bilinmediğini söylemişti.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'