Ordu'da hasta ve oğlu acil servis doktorunu darbetti

Ordu'nun Ünye ilçesinde özel bir hastanenin acil servisinde görev yapan Doktor Kadir Gökmen çıkan tartışmada Necip Can A. ile hasta olan babası Necip A. tarafından darbedildi.

Ordu'da hasta ve oğlu acil servis doktorunu darbetti
Ordu'da hasta ve oğlu acil servis doktorunu darbetti
GİRİŞ 19.10.2021 14:54 GÜNCELLEME 19.10.2021 14:59

Olay, dün akşam saatlerinde Ünye ilçesi Atatürk Mahallesi'nde meydana geldi. Necip Can A., rahatsızlanan babası Necip A.’yı ambulansla özel bir hastanenin acil servisine götürdü. Necip Can A., tedavi öncesi acil servisteki doktor Kadir Gökmen'den babasının doktoru ile görüşmesini istedi. Gökmen ise hastanın durumunu öğrendikten sonra diğer doktora bilgi verebileceği belirtti. Bunun üzerine Necip Can A. ile Gökmen arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Necip Can A. ve hasta babası Necip A., doktoru darbetti. Kavga, hastanenin güvenlik görevlileri ile diğer hasta yakınlarının araya girmesi ile sona erdi.

5 kişinin öldüğü davanın detayları ortaya çıktı: Atların kavgası sahiplerini öldürdü5 kişinin öldüğü davanın detayları ortaya çıktı: Atların kavgası sahiplerini öldürdü

 

BABA VE OĞLU SERBEST BIRAKILDI

İhbar üzerine hastaneye polis ekipleri sevk edildi. Baba ile oğlu gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. İfadeleri alınan Necip Can A. ile babası Necip A., savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, taraflar birbirinden şikayetçi oldu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • Tanrıverdi 5 yıl önce Şikayet Et
    ne beklersiniz tutuklanmaları mı savcı veya hâkim olsalardı görürdunuz.
    Cevapla
  • thunder 5 yıl önce Şikayet Et
    bizim ulkemizde doktorda iyi hemsirede yeterki emreder gibi sormayin iyi yaklasimda bulunun gereken iyiligi bulursunuz iyi cevapta alirsiniz.neticede onlarda insan islerinin verdigi stres hicde az degil.burada kanadada gelde doktora hemsireye saldir g,,t ister acilde en az 4 saat beklersin sirani ve form imzalarsin beklerken olursen sorumluluk sana ait diye. onun icin iyi davranin birbirinize SELAMETLE
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Terörsüz Türkiye'de 3T formülü: Bakan Çiftçi'den çarpıcı açıklamalar
Durdurulamıyor! Bütün İspanya Arda Güler'i konuşuyor