Pes dedirten olayda yeni gelişme: Damada pompalı tüfek takan şahıs ve damat yakalandı

Beylikdüzü'nde gerçekleşen düğünde takı töreninde damada pompalı tüfek takan şahıs ile damat yakalandı. Damatla arkadaşına silahla ilgili 944'şer lira para cezası, salona ise pandemi tedbirlerine uymadığı için 3469 lira ceza kesildi.

Pes dedirten olayda yeni gelişme: Damada pompalı tüfek takan şahıs ve damat yakalandı
Pes dedirten olayda yeni gelişme: Damada pompalı tüfek takan şahıs ve damat yakalandı
GİRİŞ 07.12.2021 16:35 GÜNCELLEME 07.12.2021 16:36

Beylikdüzü Gürpınar’da bulunan bir düğün salonunda gerçekleştirilen düğün töreninde takı merasimi başladığı sırada damadın arkadaşlarından biri kırmızı kurdele ile bağladığı silahı damadın boynundan geçirmişti.

POMPALI TÜFEK TAKAN ŞAHIS YAKALANDI

Polis ekipleri, damat ve arkadaşlarının ise hatıra pozu için çektirdiği fotoğraf ve görüntülerin ortaya çıkmasının ardından harekete geçti. Şahısların kimliklerinin belirlenmesinin ardından İ.M. isimli damat, Beylikdüzü ilçesi Adnan Kahveci Mahallesinde yakalandı. Damadın tüfeği, takan kişiye geri verdiği öğrenildi. Tüfeği damada takı olarak takan O.İ.D. isimli şahıs ise Esenyurt ilçesi Yeşilkent Mahallesindeki evinde  yakalanırken, pompalı tüfek de ele geçirildi. Gözaltına alınan O.İ.D. ve İ.M.'ye ele geçirilen tüfek ile ilgili 944'şer lira cezai işlem uygulanırken, pandemi tedbirlerine uymadığı tespit edilen düğün salonuna ise 3 bin 469 lira cezai işlem uygulandı. Ayrıca salona, ruhsatsız faaliyet gösterdiği için idari işlem başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor