İstanbul'da dehşet! Topuklarından vurup kendi mezarlarını kazdırdı, diri diri gömdü

İstanbul’da kira tartışmasıyla çıkan olayda apart sahibi, iki arkadaşı ayaklarından vurup ormanlık alanda kendi mezarlarını kazdırdıktan sonra diri diri boyunlarına kadar mezara gömdü. İkili şans eseri kurtularak hayatta kaldı.

İstanbul'da dehşet! Topuklarından vurup kendi mezarlarını kazdırdı, diri diri gömdü
İstanbul'da dehşet! Topuklarından vurup kendi mezarlarını kazdırdı, diri diri gömdü
GİRİŞ 07.01.2022 11:16 GÜNCELLEME 07.01.2022 11:28
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Beyoğlu'nda bir apartta kalan Ahmet Ç. (39) ile Muhammet Ç. (36), apart sahibi Abdullah A. ile 31 Aralık'ta kira parası nedeniyle tartıştı. İkili arasındaki gerginlik, Ahmet Ç.'nin markete emanet için bıraktığı lüks saatin Abdullah A. tarafından satın alınmasıyla daha da tırmandı. Apart sahibini darp edip olay yerinden ayrılan iki arkadaş, yeni yılın ilk saatlerinde Şişhane'de gezerken, içinde Abdullah A. ve arkadaşları Mücahit B., Fırat A. ve Güven E.'nin bulunduğu araçtan silahlı saldırıya uğradı.

İstanbul’da kira tartışması

BOYUNLARINA KADAR MEZARA GÖMDÜ

İddiaya göre Mücahit B., ayağı ve omzundan vurduğu iki arkadaşı araca aldı ve direksiyonu Eyüpsultan'daki ormanlık alana kırdı. Ve dehşet dolu dakikalar başladı. Araçtaki kazma ve kürekle iki arkadaşa mezar kazdıran Abdullah A., mezar kazma işlemi bittikten sonra ikiliyi boyunlarına kadar mezara gömdü.

Topuklarından vurup kendi mezarlarını kazdırdı, diri diri gömdü

YOLDA JANDARMA EKİPLERİ BULDU

Abdullah A. ve arkadaşları, aynı araca binerek olay yerinden uzaklaşırken, iki arkadaşı ölüme terk etti. Ahmet Ç. mezardan çıkmayı başarırken, Muhammet Ç. ise isabet eden kurşunlar nedeniyle kendisinden geçti. Ahmet Ç. arkadaşını mezardan çıkarttıktan sonra, caddeye yürümeye çalışırken yolda jandarma ekiplerine rastladı. Ekipler, iki arkadaşı hastaneye götürdü. Ahmet Ç. tedavi edildi. Ağır yaralanan Muhammet Ç., yoğun bakımda tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Canlı canlı mezara gömüldüler

KAYNAK: SABAH - DİLEK YAMAN DEMİR
YORUMLAR 63
  • Hayrettin 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle konulara kanunları ırz sahip çıkmazsa, bunun gibi olaylar çoğalır.
    Cevapla
  • Hukukguguk 2 yıl önce Şikayet Et
    Hukukun yıllar yıllar sonuçlandıramadığı davalar yabancı gazetelere bile manşet olmuş.Vah zavallı ülkemin insanları..Allah göstermesin mahkemelere kimse düşmesin ancak düşülür oraya bitmez abi yıllarca.
    Cevapla
  • Hamidiye Süvarisi 2 yıl önce Şikayet Et
    Kısasa kısas adaleti istiyorum. Nedir artık bu düzensizlik. Millet sözüm onlara mafyalığa özenmiş.
    Cevapla
  • Kosovalıı 2 yıl önce Şikayet Et
    Belki de hak etmişlerdir.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    herkes adaleti kendi dağıtırsa bir gun biriside sana veya senin neslinden birilerinede sokaktaki ufacık bir tartışmada kendi adaletini sağlamaya çalışırsa ne olacak..???
    Cevapla
  • Hakkı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yapan birisinin psikolojisi yerinde değildir bunları yapan bundan daha kötüsünü de yapar savcılara çağrımdır bu adamı tutuklatıp tedavi ettirin
    Cevapla
  • Kızıldereli 2 yıl önce Şikayet Et
    Kafasını koparın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Olympiakos! Muhtemel 11'ler
Son dakika haberi: MİT'ten yeni operasyon: Fehmi Oral Meşe yakalandı!