23 yaşındaki sürücü aracının kontrolünü kaybetti, feci şekilde can verdi

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde gerçekleşen trafik kazasında sürücüsünün kontrolünden çıkan araç refüjde bulunan ağaca çarparak durdu. 23 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti

23 yaşındaki sürücü aracının kontrolünü kaybetti, feci şekilde can verdi
23 yaşındaki sürücü aracının kontrolünü kaybetti, feci şekilde can verdi
GİRİŞ 05.02.2022 13:55 GÜNCELLEME 05.02.2022 14:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza, Muratpaşa ilçesi Metin Kasapoğlu Caddesi üzerinde sabaha yakın meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde kendisine ait 07 AKT 343 plakalı otomobil ile evine doğru hareket eden Tufan Keser (23), bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, önce refüje çıktı daha sonra ise refüj içerisinde bulunan bir ağacı biçti. Kazada otomobil adeta hurdaya döndü.

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından sıkıştığı araç içerisinden itfaiye ekipleri tarafından çıkarılan genç sürücü, hayatını kaybetti. Cenaze, olay yerindeki işlemlerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Öte yandan kaza sonrasında yaşanılanlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Kazanın hemen sonrasında kayda giren bir kadın sürücü tepkisini, "Şimdi oldu inanamıyorum" diyerek gösterdi. Görüntülerde araçtan çıkan dumanlar ve refüje çıkıp hurdaya dönen aracın kornasının basılı kaldığı görüldü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede bütün araçlara muayene sırasında hız sınırlaması konulması lazım,,130 km hız
    Cevapla
  • adam 2 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel hareketler bunlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan: Türkiye UAD'deki davaya müdahil olacak
CHP'li gazeteci Özlem Gürses'ten Saraçhane’de 1 Mayıs oyunculuğu