İzmir'de valizden çıkan vahşet: 9500 TL için öldürüldü

İzmir'in Buca ilçesinde yaşanan olayda 40 yaşındaki Metin Çetinkaya'nın cesedinin bulunmasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Tutuklanan 3 şüphelinin Çetinkaya'yı sattığı otomobilin parası için öldürüp, 9500 TL çektikleri öğrenildi

İzmir'de valizden çıkan vahşet: 9500 TL için öldürüldü
İzmir'de valizden çıkan vahşet: 9500 TL için öldürüldü
GİRİŞ 07.02.2022 10:50 GÜNCELLEME 07.02.2022 10:56
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İzmir Buca'da, 1 Şubat günü saat 21.00 sıralarında, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan kişi, İzmir çevre yolu Işıkkent yol ayrımı yakınında yangın olduğu ihbarında bulundu. İhbarla olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaptığı kontrolde, yol kenarında valizin yandığı belirlendi. İtfaiye ekiplerince alevler, kısa sürede söndürüldü. İnceleme yapan ekipler, valizde yanmış erkek cesedi olduğunu tespit etti. Cansız beden, incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cesedin, servis şoförlüğü yapan ve evli olduğu belirtilen Metin Çetinkaya'ya ait olduğu saptandı.

İzmir'de valizden çıkan cesedin kimliği belli oldu!İzmir'de valizden çıkan cesedin kimliği belli oldu!

YOL KENARINDA ATEŞE VERDİLER

Soruşturma başlatan ekipler, olaya karıştıkları ileri sürülen Velat Ç. (29), Hakan M. (34) ve Hakan M.'nin eski eşi Kübra T.'yi (35) gözaltına aldı. Kübra T.'nin, jandarmadaki ifadesinde; cinayeti Velat Ç.'nin tek başına işlediğini öne sürdüğü belirtildi. Hakan M.'nin de ifadesinde aynı şeyleri söylemesiyle Velat Ç., çapraz sorguda suçunu itiraf etti. Velat Ç. de ifadesinde, Metin Çetinkaya ve diğer şüphelilerle kendi evinde alkol aldıklarını, Çetinkaya'nın otomobilini sattığını söylemesi üzerine cinayeti planladıklarını, boğarak öldürdükten sonra valize koyup, yol kenarında ateş verdiklerini söylediği belirtildi. 

5 SUÇ KAYDI VARMIŞ

Velat Ç.'nin, öldürdükleri Metin Çetinkaya'nın hesabından ilk olarak 9 bin 500 lira çektiklerini söylediği de öğrenildi. Velat Ç.'nin 'hırsızlık' ve 'uyuşturucu madde kullanmak'tan 5 suç kaydı, Kübra T.'nin de 'yağma', 'şantaj', 'nitelikli dolandırıcılık' suçlarından sabıkası olduğu belirlendi. İfadelerinin ardından adliyeye sevk şüpheliler, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    idam gelmezse vatandaş kalmayacak
    Cevapla
  • patriot 2 yıl önce Şikayet Et
    organize suç
    Cevapla
  • veli 2 yıl önce Şikayet Et
    bildiğiniz çete işte, neden çete ye sokup yargılamıyorsunuz
    Cevapla
  • bülent 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet yetkilileri idam cezasına niye bu kadar duyarsız? Referandum yapılsın...
    Cevapla
  • osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    yok olmaz halil bey.huzurumuz kaçmasın...susalım...yaprak dökümü....
    Cevapla
  • simay 2 yıl önce Şikayet Et
    idamı kaldıranbahçeliye sorcan onu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü