Bursa'da korkunç cinayet: Nişanlısını öldürdü, annesini ağır yaraladı

Bursa'da bir kişi, kendisinden ayrılmak isteyen nişanlısını bıçaklayarak öldürdü. Nişanlısının annesini de bıçaklayarak ağır yaralayan şüpheli, otomobille kaçtığı Sakarya’da polisle kovalamaca sonucu kaza yaparak yaralı halde yakalandı.

GİRİŞ 09.03.2022 23:54 GÜNCELLEME 09.03.2022 23:58
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Olay, saat 19.30 sıralarında Kestel ilçesi Vanimehmet Mahallesi Çeşme Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Oktay H. (23) kendisinden ayrılmak isteyen nişanlısı Asya Pınar Üzümcü’nün (24) evine geldi. Burada çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Oktay H., mutfaktan aldığı bıçakla Üzümcü’yü defalarca bıçakladı. Bu sırada Oktay H., kendisini engellemeye çalışan Üzümcü’nün annesi İfakat Evcil'i (49) de karnından bıçakladı. Anne ve kızı kanlar içinde yere yığılırken, Oktay H. ise olay yerinden 38 ABA 203 plakalı otomobille kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Asya Pınar Üzümcü’nün hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan İfakat Evcil ise sağlık ekibinin müdahalesinin ardından ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

KAZA YAPINCA YAKALANDI

Olayın ardından soruşturma başlatan Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin çevre illere kaçma ihtimaline karşı birçok ilin emniyet müdürlüğüne bilgi verdi. Yapılan araştırmada otomobilin Sakarya iline gittiği tespit edildi. Şüpheli araç, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Pamukova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymadı. Kovalamaca sonucu Oktay H.’nin içinde bulunduğu otomobil, Pamukova ilçesi girişinde kaza yaptı. Polis ekipleri zanlıyı ve otomobilde bulunan arkadaşı Alican V.’yi (26) yakalayarak gözaltına aldı. Kazada yaralanan Oktay H. ve arkadaşı Alican V., Sakarya Geyve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şüphelilerin tedavilerinin ardından Bursa’ya getirileceği belirtildi.

Öte yandan ölen Asya Pınar Üzümcü’nün 3 gün sonra doğum günü olduğu öğrenildi.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 20
  • alp 2 yıl önce Şikayet Et
    piyasa bunlarla dolu bakın bergenin kocasına öldürdü kadını düşün birde medyatik paşalar gibi geziyor piyasada nerde insan adaleti nerde allahın hükmü yazıklar olsun trilyon kere yazıklar olsun
    Cevapla
  • İsyan 2 yıl önce Şikayet Et
    evlilik vaadiyle dolandırılmaya calısılmıs olabilir şu münir özkulun filmindeki gibi
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Nişanlı yazınca hafifliyor mu suç anlamadım kızın nişanlısı falan değil çocuk eski erkek arkadaşı şuan hiç bir bağları yoktu yazıktır günahtır ya doğru haber Yapın
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen beslemeyin .
    Cevapla
  • Vatandaş-19 2 yıl önce Şikayet Et
    Kısasta hayat vardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı