Kaçak kazı sonları oldu! Zehirlenerek öldüler

Mersin'in Erdemli ilçesinde, kaçak kazı yaptıkları kuyuda zehirlenen 2 kişi hayatını kaybetti.

Kaçak kazı sonları oldu! Zehirlenerek öldüler
Kaçak kazı sonları oldu! Zehirlenerek öldüler
GİRİŞ 25.08.2022 00:33 GÜNCELLEME 25.08.2022 01:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, A.U. (37), Hüsametli Mahallesi'nin Andız mevkisinde kazılan 15 metrelik kuyuya inen 2 arkadaşından haber alamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, AFAD, jandarma ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kuyuya inen ekipler, Kemal Arslantaş (43) ve Ahmet Bulut'u (64) bulundukları yerden çıkardı.

Sağlık ekipleri, Bulut'un hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralı Arslantaş ise ambulansla Erdemli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Arslantaş, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Jandarma ekiplerinin A.U'nun ifadesine başvurduğu olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öte yandan, metan gazından zehirlendiği bildirilen Arslantaş ve Bulut'un çıkarıldığı kuyudaki kaçak kazının, define aramak için yapıldığı iddia edildi.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • abdullah 23 1 yıl önce Şikayet Et
    köşeyi döndüler bu definecilik bir hastalık.sana ait olmayan bir şeyin peşine düşme. o parayı oraya kim koyduysa onundur sana ne.az olsun helal olsun.Allah rızkımıza kefildir. çalış olduğu kadarı ile kanaat et.
    Cevapla
  • Cahil 1 yıl önce Şikayet Et
    Horasan harcını kırıp girdilerse zehirlenmiş olabilirler. Aynı şekilde girdikleri yerde metan gazına da yoğun bir şekilde maruz kalmış olabilirler. İş bilmeden definecilik yapanlar varsa söyleyin, horasan harcıyla kapatılan yerlerin kapakları açıldıktan sonra 10-12 saat havalandırılması gerekir. Aksi halde horasan harcından kaynaklanan zehirli gazı tahliye edemezsiniz ve zehirlenmeyle sonuçlanır. Adam olun adam gibi para kazanın. Defineyle falan uğraşmayın.
    Cevapla
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    define azrail a.s.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!