5 yaşındaki kızına işkence eden zihinsel engelli anne tutuklandı

Gaziantep'te 5 yaşındaki kızına işkence edip günlerce aç bırakan zihinsel engelli anne tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bakan Yanık "Ailenin 3 çocuğu devlet koruması altına alındı." dedi.

5 yaşındaki kızına işkence eden zihinsel engelli anne tutuklandı
5 yaşındaki kızına işkence eden zihinsel engelli anne tutuklandı
GİRİŞ 28.11.2022 09:00 GÜNCELLEME 28.11.2022 09:00
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, annesi tarafından işkence edilerek günlerce aç bırakılan 5 yaşındaki Firdevs Y. ile ilgili açıklamada bulundu.

BAKAN YANIK: AİLENİN 3 ÇOCUĞU DEVLET KORUMASI ALTINA ALINDI

Bakan Yanık "Gaziantep'te zihinsel engelli bir annenin 5 yaşındaki kızına uyguladığı şiddet hepimizi derinden yaraladı. Bakanlık olarak şiddet mağduru kızımızın tedavi sürecini yakından takip ediyoruz. Ailenin 3 çocuğu devlet koruması altına alındı." dedi.

 

VALİ GÜL: KIZIMIZIN TEDAVİSİ VALİLİĞİMİZ TARAFINDAN TAKIP EDİLMEKTEDIR

Kızına şiddet uygulayan annenin zihinsel engelli olduğunu açıklayan Vali Gül, annenin tutuklanarak cezaevine gönderildiğini, diğer çocukların ise devlet korumasına alındığını duyurdu. Vali Gül, konu ile ilgili açıklamasında, "Zihinsel engelli bir annenin, 5 yaşındaki kızına uyguladığı şiddet hepimizi derinden üzmüştür. Kızımızın tedavisi Valiliğimiz tarafından takip edilmektedir. Çocuklar, sosyal hizmetler çerçevesinde devlet korumasına alınmıştır. Şüpheli kişi mahkeme tarafından tutuklanmıştır" ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 19
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    zihinsel engelli biri nasıl evlenebiliyor? hadi evlendi habersiz kayıtsız diyelim çocuğu doğururken de mi devletimizin haber olmadı? hadi olmadı diyelim bu çocuk hiç mi hasta olup hastaneye sağlık ocağına gitmedi yine mi devletin bilgisi olmadı? kayıt dışı çocuk olabiliyorsa ülkemizde ho hooo biz bitmişiz.
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Zihinsel özürlü Anneden önce, babayı, akrabaları, komşuları tutuklayın.
    Cevapla
  • cristiano messi 1 yıl önce Şikayet Et
    engelliyse nasil evlenmis.. aileler cok cahil. buyuk vebal.. yorganin altina girsin diye aileler göz yumuyor.. buyuk vebal.. kendibe bakamiyor ki cocuklara nasil bakacak..iste boyle gunahsizlarin gunahina girerler
    Cevapla
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Devletin zihinsel engelli aileleri kesinlikle kontrol etmesi gerekir. Bunların yanlarında duran çocukları, anne ve babaları sürekli tehlike altında.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadın olunca öyle diyorlar. Zihinsel engelli değildir bildiğin psikomanyak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda sıkı tedbir dönemi: Sert frenle tasarruf
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!