İzmir'de hasta yakınından doktora akıl almaz darp: Kafa travması geçirdi!

İzmir'de eşini kadın doktorun muayene etmesini isteyen M.A.K. tarafından darbedilip burnu kırılan kadın doğum asistanı Furkan Balcı’ya (29), olay sonrası verilen geçici hekim raporunda kafa travması teşhisi konulduğu belirtildi.

İzmir'de hasta yakınından doktora akıl almaz darp: Kafa travması geçirdi!
İzmir'de hasta yakınından doktora akıl almaz darp: Kafa travması geçirdi!
GİRİŞ 01.12.2022 12:25 GÜNCELLEME 01.12.2022 15:14
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

İzmir'de eşini kadın doktorun muayene etmesini isteyen M.A.K. tarafından darbedilip burnu kırılan kadın doğum asistanı Furkan Balcı’ya (29), olay sonrası verilen geçici hekim raporunda kafa travması teşhisi konulduğu belirtildi.

Balcı'nın polisteki ifadesinde ise "Beni itti. Üzerime yürüyünce ben de kendimi korumak için onu ittim. Sonrasında yüzüme yumruk attı. Dengemi kaybettim" dediği ifade edildi.



Olay, dün saat 14.00 sıralarında, Tepecik Kadın Doğum Hastanesi'nde meydana geldi. Kadın doğum asistanı Furkan Balcı ile eşi A.K.'nin muayenesinde kadın doktor isteyen M.A.K. arasında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında M.A.K., doktor Balcı'ya yumruk attı. Burnu kırılan Balcı tedaviye alınırken, hakkında şikayetçi olduğu M.A.K. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Balcı'ya olaydan sonra düzenlenen adli raporda yaralanmasının basit tıbbi müdahaleyle giderilemeyeceği, kafa travması olan hastada hayati tehlikenin mevcut olduğu belirtildi.



‘YUMRUK ATINCA DENGEMİ KAYBETTİM’

Balcı'nın polisteki ifadesinde ise "Şüphelinin eşinin sırası geldi ve şikayetini dinledim. Muayene edeceğim sırada hasta, 'Ben erkek doktor istemiyorum' diyerek eşinin içeri girmesini istedi. Burasının kadın doğum kliniği olduğunu belirtip, içeri alamayacağımı söyledim. Bunun üzerine muayene olmak istemediğini söyleyip çıktı. Çıktıktan kısa bir süre sonra kapıya sertçe vurulmaya başlayınca dışarı çıktım. Şüpheli, "Kapıya ben vurdum. Karıma ne bakıyorsun?' dedi. Eşinin muayene olmak istemediğini söyledim. Bunu söyledikten sonra beni itti. Üzerime yürüyünce ben de kendimi korumak için onu ittim. Sonrasında yüzüme yumruk attı. Dengemi kaybettim" dediği öğrenildi.



ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Olayın ardından gözaltına alınan M.A.K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. M.AK.'nın ifadesinde, "Doktor eşime ters davrandı. Kafasına vurdum. Dışarı çıkınca aramızda arbede çıktı" dediği belirtildi.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 19
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Asistan la doktor aynı değil.. Asistan daha öğrenci... Hasta muayene etmesin.Kadını..Doktor var zaten...İşgüzarlık yapıyor..Adamınhassasiyeti var. Olmayanı muayene et..Koruma kanununa güvendi.. İnsanlar an gelir kaunun tanımaz.Onun iöçin hapishaneler var. İnsanları tahrşk etmeyeceksin..
    Cevapla
  • trakyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazının neresinde sutiyeli yazıyor ? Bütün tv kanallarında türk vatsndaşı diyor sen suriyeli diyorsun sen ıfkçı mısın ?
    Cevapla
  • Mémò 1 yıl önce Şikayet Et
    kadın doğum diyor..yani kocasiyla doktorun gördüğü mahremiyet aynı..acil bir durum yoksa bayan doktor bakmalı..adamin boyle bir talebi varsa bayan bir doktora teget randevu verilmeli..doktor muhtemelen adami geri kafali gorup laf soktu gunahinada girmeyeyim..ama saygi duymalilar ve alternatif vermeliker..kimse benim mahremime dokunamaz,bakamaz mecburi bir durum yoksa..varsada baska doktora yonlendirmek zorunda..
    Cevapla
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    şiddetin her türlüsüne karsiyim. ama devlet memurlarimiz ve okumuş belirli mevkilere gelmiş bazı kisilerin hitap şekli, davranışı ve saygısızlığı kendini üstün görmesi sorgulanmasi lazim. sadece okumuş kisileri belirli mevkilere getirilmemeli.
    Cevapla
  • AtillA Han 1 yıl önce Şikayet Et
    Karşıyım arkadaş, bektaşiyim ve erkek doktorun kadın hastalara bakmasına ben de karşıyım, heykellere karşıyım, karma eğitime karşıyım, etek, plaj mayo kültürüne karşıyım, bar, pavyonlara karşıyım, opera, baleye karşıyım. Batının zerre faydası olmayan saçmalıklarına karşıyım. Biraz özünüze dönme şuuru belirsin. Uyarıldığı halde doktor hastayı kaale almadıysa doktor da suçludur. "Ben de ittim" demiş burada hastayı tahrik var. Hastanın kasten tahrik edlmesi soruşturulmalıdır. Hasta hakları ciddiye alınmıyor, financı güdümlü terörü bitiremezsiniz.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Darp eden Suriyeli. Erkek doktor kadına bakmasın diyecek kadar kadın doktor okuttun mu? Karşı olduklarına karşı olurken kendi kültürün hangisi? Arap kültürü mü? Bizde orta asyada Kadın baş tacıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım