Ayrılmak isteyen eşini sokakta tabancayla vurdu

Kilis'te, Suriye uyruklu Dibo Halil Muhammed (29), ayrılmak istediği için tartıştığı eşi Nihet Şemiye (24) adlı kadını sokakta tabancayla vurarak ağır yaraladı.

Ayrılmak isteyen eşini sokakta tabancayla vurdu
Ayrılmak isteyen eşini sokakta tabancayla vurdu
GİRİŞ 04.01.2023 16:10 GÜNCELLEME 04.01.2023 16:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, öğle saatlerinde, Şehit Sakıp Mahallesi'nde meydana geldi. Suriyeli Dibo Halil Muhammed ile kendisinden ayrılmak isteyen eşi Nihet Şemiye arasında, boşanma nedeniyle tartışma çıktı.

Muhammed, yanındaki tabancayla apartman girişinde duran eşine ateş açtı. Ağır yaralanan kadın, ihbarla gelen sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye kaldırıldı. Dibo Halil Muhammed ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizdeki mültecilerin misafirliği bitmiştir. Hadi artık herkes kendi evine!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu göçmenleri Türkiye'ye getirenleri yakalamadan polisimiz daha çok boşyere yorulur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı