Feci kaza! Park halindeki kamyona ok gibi saplandı

Sakarya’da kontrolden çıkan otomobil, park halindeki kamyona arkadan ok gibi saplandı. Kazada sürücü hayatını kaybederken 5 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

Feci kaza! Park halindeki kamyona ok gibi saplandı
Feci kaza! Park halindeki kamyona ok gibi saplandı
GİRİŞ 15.01.2023 18:31 GÜNCELLEME 15.01.2023 21:34
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkan otomobil, park halindeki kamyona arkadan ok gibi saplandı.

Kaza, D020 kara yolu Dağdibi Mahallesi mevkii Adapazarı istikametinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Cemal Biçer idaresindeki 54 KB 660 plakalı Toyota marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak yol kenarında park halinde bulunan 54 AHL 919 plakalı kamyona arkadan çarptı. Meydana gelen kazada, sürücü ve araçta yolcu olarak bulunan F.B. isimli çocuk yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, polis ve tedbir amaçlı itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonrasında yaralıları hastaneye sevk etti. Cemal Biçer, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken 5 yaşındaki çocuğun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri konuya ilişkin inceleme başlattı.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Çözüm 1 yıl önce Şikayet Et
    Bütün Tır, kamyon ve kamyonetlerin arkasına hatta tüm araçlara esnek malzemeden yada lastikten yapılmış bariyer dizayn edilmelidir, bu çok basit bir tasarımla halledilebilir. Birçok küçük kazalarda ölüm ve yaralanmaların önüne geçilir.
    Cevapla
  • hido 1 yıl önce Şikayet Et
    muhtemelen kamyonun arka isiklari olmuyordu altina girmemesi icin önlemde yok
    Cevapla
  • Deli Dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Sigortanın yerinde olsam, Tüv Türkü dava ederdim. Kamyona nasıl muayene yeterliliği vermiş. Araçların arkadan altına girmemesi için yeterli önlemi yoktur.
    Cevapla
  • Bursalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kamyon varmış kamyona çarpmış , daha küçük bir araca yada yaya'ya da çarpabilirdi.Sadece çocuğa üzüldüm...
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    20 yaş ve üstü araçlar yasaklanmalı. artık hiçbir can güvenliği ve dayanımı olmayan araçlar
    Cevapla
  • kürşat 1 yıl önce Şikayet Et
    hayırdır galericimisin 20 yaşında arabam var şimdiki tenekelere değişmem opel astra
    Cevapla
  • Dr.Özcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazık artık bunca ölüm,kamyonların şasesi kasa uzunluğunca uzatılmalı,yoksa trafiğe çıkmamalı,çok basit bir önlem,ölüm sıfır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ahmet Mahmut Ünlü'nün İsmailağa Cemaati'yle tüm ilişiği kesildi!
Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na: 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın?