Zeytinburnu'nda feci ölüm! Temizlik yaparken 4'üncü kattan düştü

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde temizlik yaparken dengesini kaybedip, dördüncü kattan düşen kadın yaşamını yitirdi.

Zeytinburnu'nda feci ölüm! Temizlik yaparken 4'üncü kattan düştü
Zeytinburnu'nda feci ölüm! Temizlik yaparken 4'üncü kattan düştü
GİRİŞ 19.03.2023 23:35 GÜNCELLEME 19.03.2023 23:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, saat 14.20 sıralarında Çırpıcı Mahallesi Yeşilyol F Ara Sokak'ta meydana geldi. Binanın dördüncü katındaki pencere camını silen Zeliha Z. dengesini kaybederek yere düştü. Komşularının durumu bildirmesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Zeliha Z. kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. Polisin olaya ilişkin çalışması sürüyor.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Alihan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sessiz geldi sessiz gitti. Çok mazlum var. Allah taksiratını affetsin. Kimbilir nasıl bir hikayesi vardır. Alınteriyle kazanmak için canını ortaya koymuş. Buna karşın da hırsızın bol bulunduğu bu ülkede Allah vicdansızların cezasını versin.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kadınlarımız malesef basit sebeplerden hayatını kaybediyor. pencerelerin dışı demir parmaklı olmalı. pencereler komple içeri açılır olmalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı