Bağcılar'da evini ateşe verip sosyal medyadan paylaşan şüpheli gözaltında

Bağcılar'da madde bağımlısı olduğu öne sürülen ve evini ateşe verdiği anları sosyal medyadan paylaşan şüpheli gözaltına alındı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu yangın söndürüldü.

GİRİŞ 25.03.2023 00:41 GÜNCELLEME 25.03.2023 00:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yavuz Selim Mahallesi 1102 Sokak'taki 3 katlı binanın çatı katında oturan Uğur Berat D, henüz belirlenemeyen nedenle evini ateşe verdi. Kısa sürede büyüyen alevler tüm daireyi ve çatıyı sararken, bina sakinleri hızlıca dışarı çıktı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu yangın söndürüldü.

Uğur Berat D'ye tepki gösteren bina sakinleri ile durumu yatıştırmaya çalışan polis ekipleri arasında arbede yaşandı. Polis, Uğur Berat D. ile bir bina sakinini gözaltına aldı.

Binanın ikinci katında oturan Yılmaz Acar'ın ağabeyi Veysel Acar, gazetecilere, şüphelinin daha önce evi yakacağını söylediğini ve kendi annesini evden gönderdiğini öne sürdü.

Uğur Berat D'nin, oturanlardan binayı boşaltmalarını istediğini anlatan Acar, kardeşinin ev baktığını ancak bulamadığını kaydetti.

Şüpheli hakkında savcılığa şikayette bulunulduğunu ifade eden Acar, Uğur Berat D'nin alkolik ve madde bağımlısı olduğunu, geceleri bağırarak çevreye rahatsızlık verdiğini ileri sürdü.

Bu arada, şüphelinin, evini ateşe verdiği anları sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Alp 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcıları olsun. Ailesine sabır versin. Kendisini uyuşturucu illetinden kurtarsın. Evlatlarımızı da muhafaza etsin, bağımlılıktan.
    Cevapla
  • Tetik 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaçmaya çalışırken vuruldu, bu kadar basit.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim