Kendisini affettirmek için Ezel dizisinin bir sahnesinin saniyesine kadar yazdı

Kocaeli’de kendisini eşine affettirmek isteyen bir vatandaş yol kenarını pankartlarla doldurdu. Pankartlarda hata yaptığını vurgulayan koca, Ezel dizisinin 35. bölümündeki 1 saat 24 dakika 44. saniyesine gönderme yaptı.

GİRİŞ 29.03.2023 23:43 GÜNCELLEME 29.03.2023 23:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde filmlerde bile nadir görülen bir olay meydana geldi. Kim olduğu öğrenilemeyen bir vatandaş, eşine kendisini affettirmek için Maşukiye yolunu pankartlarla donattı. Pankartlardan birinde yeşil ve kırmızı renklerde kalpler yer alırken hemen hemen hepsinde affedilme isteği yer aldı.

"HADİ HER ŞEYİ BOŞ VERELİM, KIZIMIZ ELİSA'NIN DA MI HATIRI YOK"

Yol kenarında uzanan pankartların üzerinde "Küçücük dünyamın kocaman hayali, seni çok seviyorum", "Özür dilerim beni affet sevgilim", "Hadi her şeyi boş verelim, kızımız Elisa’nın da mı hiç hatrı yok" gibi yazılar olduğu görüldü.

EZEL DİZİSİNİN 35. BÖLÜMÜNÜN 1 SAAT 24 DAKİKA 44. SANİYESİNE İŞARET ETTİ

Öte yandan, pankartlardan birinde bir dönem Türk televizyonlarının fenomen dizisi Ezel'in 35. bölüm 1 saat 24 dakika 44. saniyesine gönderme yapılması da dikkati çekti. Alışılmışın dışındaki manzara, sabah saat 07.30 sıralarında arabasıyla caddeden geçen bir vatandaş tarafından görüntülendi. Bir süre sonra caddedeki tüm pankartların kaldırıldığı öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • FaTiH 1 yıl önce Şikayet Et
    millet kafayı yemiş...
    Cevapla
  • ct force 1 yıl önce Şikayet Et
    ezel dizisi kompleksli bir dizi çoğunlukla lada kompleksi olan kişiler izler.yapımcısından oyuncusuna herşey kurtlar vadisinin ezikliğinden ileri geliyo.diyeceğim şuydu ezel gibi kompleksli bir dizi yerine ,dizilerin babası sayılan kurtlar vadisinden bir sahne yapsaydın iki türlü de kurtarırdın. cahillik işte
    Cevapla
  • namık kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    çok büyük profosyonel yalancı bu tipler herzaman aynı aldatma ve hatayı çok kısa sürede tekrarlarlar olan saf kadınlara olur rabbim böyle insanlardan ümmeti muhammedi korusun
    Cevapla
  • serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    allah akıl fikir versin böyle şeyler yapacağına git garipleri sevindir allaha dua et
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı proje: Hedef Rusya ve Çin
İsrailli Maliye Bakanı Smotrich: Müzakerelerde Türkiye de var