Feci kaza! Tırın çarptığı yaya metrelerce fırladı

Afyonkarahisar’da caddeden karşıya geçmeye çalışan bir kişiye tır çarptı. Şahsın çarpmanın etkisi ile ayakkabılarının çıktığı ve metrelerce ileriye savrulduğu kaza anının güvenlik kamerası görüntüsü tüyler ürpertti.

GİRİŞ 20.04.2023 01:08 GÜNCELLEME 20.04.2023 01:08
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Feci kaza, Dinar ilçesi, Yeni Denizli Caddesi üzerinde meydana geldi. G.Ö., idaresindeki 20 NT 707 plakalı tır yolda caddenin karşısına geçmeye çalışan Süleyman T.’yi fark edemeyerek çarptı. Çarpmanın etkisi ile Süleyman T., metrelerce ileriye savruldu. Olayın ardından çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye polis ve 112 Acil servis ekipleri sevk edildi. Süleyman T., ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Dinar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Talihsiz adam buradaki müdahalesinin ardından ise kent merkezindeki üniversite hastanesine sevk edildi.

METRELERCE SAVRULAN ADAMIN AYAKKABILARI AYAĞINDAN FIRLADI

Süleyman T.’nin sağlık durumu ciddiyetini korurken, tır sürücüsü G.Ö., ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Öte yandan, güvelik kamerasına yansıyan kaza anı görenleri adeta dehşete düşürdü. Görüntüde Süleyman T.'nin tırı fark ederek kollarını kaldırıp tırı durdurmaya çalıştığı ancak çarpmanın önüne geçemediği görülüyor. Tırın çarptığı Süleyman T.’nin ayakkabılarının ikisinin de çıktığı ve kendisinin metrelerce ileriye savrularak bir süre sürüklenmesi ise kazanın şiddetini gözler önüne serdi.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Orhan 1 yıl önce Şikayet Et
    yaya sıkıntılı
    Cevapla
  • Hyr 1 yıl önce Şikayet Et
    adam ayakkabıyı iyi giyse zaten bu kaza olmazdı. işini ciddiye almak gerek.
    Cevapla
  • TürkiyeM 1 yıl önce Şikayet Et
    adam sarhoş yazanlar olmuş nerden biliyorlar ya ya değilse kaza işte
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah acil şifa versin. Çoluğuna çocuğuna bağışlasın inşallah.
    Cevapla
  • ihtiyar 1 yıl önce Şikayet Et
    Trafikte sürücüler çok feci hatalar yapıyorlar, kaza video'suna göre sürücü haklı pek ya video olmasa ne diyecekti, yola böyle pata küte çıkılır mı, insan trafiğe çıkmaya çekiniyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü