Kahreden intiharın ardından hükümeti ve seçimleri eleştiren mektup yalanı

TCDD’ye bağlı Marmaray Banliyö Tren Hattı’nda intihar eden genç bir kızın ardında hükümeti ve seçimleri eleştiren bir mektup bıraktığı iddia edildi. Şahsın 30’lu yaşlarda bir erkek olduğu ve herhangi bir nota da rastlanmadığı ortaya çıktı.

Kahreden intiharın ardından hükümeti ve seçimleri eleştiren mektup yalanı
Kahreden intiharın ardından hükümeti ve seçimleri eleştiren mektup yalanı
GİRİŞ 16.05.2023 10:46 GÜNCELLEME 16.05.2023 10:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yenikapı Marmaray İstasyonu’nda bir kişi, bilinmeyen bir nedenle raylara atlayarak intihar etti.

Olay, Yenikapı Marmaray'da saat 15.00'da meydana geldi. İddiaya göre bir şahıs, bilinmeyen bir nedenle Marmaray raylarına atladı. Seyir halindeki trenin çarptığı şahıs ağır yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan şahıs, olay yerinde hayatını kaybetti. Şahsın cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Öte yandan, Marmaray'ın resmi hesabı üzerinden yapılan açıklamada seferlerin tek hattan gecikmeli olarak yapıldığı duyuruldu.

KAHREDEN OLAY ÜZERİNDEN ALGI OPERASYONU

TCDD’ye bağlı Marmaray Banliyö Tren Hattı’nda intihar eden genç bir kızın arkasında hükümeti ve seçimleri eleştiren bir mektup bıraktığı iddia edildi.

Marmaray'da hayatını kaybeden şahsın 30’lu yaşlarda bir erkek olduğu ve arkasında bıraktığı herhangi bir not olmadığı ifade edildi.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Milli 11 ay önce Şikayet Et
    Yalanda 1 numara...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar