Marmaris açıklarında balina görüldü

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında denizde balina sürprizi yaşandı. O anlar kameraya yansırken vatandaşların şaşkınlığı dikkat çekti. Tek başına yüzdüğü görülen balina zaman zaman su püskürterek gözlerden uzaklaştı.

GİRİŞ 01.06.2023 20:08 GÜNCELLEME 02.06.2023 00:50
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Marmaris'te Amos Antik Kenti açıklarında 10-12 metre uzunluğunda Kaşalot cinsi olduğu tahmin edilen balina vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Küçük bir gezi teknesinde seyreden vatandaşlar aniden su yüzüne çıkan balina ile şaşkınlıklarını gizleyemedi.

İlk şaşkınlığını atlatan vatandaşlar bu anı cep telefonları ile kaydetti. Tek başına yüzdüğü görülen balina zaman zaman su püskürterek gözlerden uzaklaştı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Adil 10 ay önce Şikayet Et
    Daha önce vatandaşın şaşkınlıktan " look wouww. Ooow mmy good, jizs" dediklerini hiç duymamıştım. Bizimkiler "abi, ohha çüşş, yok daha neler," der. Azı da "Sübhanallah" der.
    Cevapla
  • tertip 10 ay önce Şikayet Et
    abd yapımı olabilir çünkü onlar böyle şeylerle ugraşıyorlar
    Cevapla
  • Diyarbakırlı 10 ay önce Şikayet Et
    kesin buda tırla italyadan getirilmiş.
    Cevapla
  • Mustafa. 10 ay önce Şikayet Et
    Bu balinanin danismani amarikali jeremi mi acaba.Marmarise arastirmaya gelmistir.
    Cevapla
  • Eren 10 ay önce Şikayet Et
    Sevindirici görüntüler ülkemiz sularında çoğalması dileğiyle.
    Cevapla
  • Eren 10 ay önce Şikayet Et
    Balıklar enteresan üstün yaşam özelliklerine sahip canlılar babamın nehirde lüfer ve deniz levreği avladığını hatırlarım km.lerce içerde Misis Abdioğlu dolayları bu yönüyle düşünürsek mutlak ısı farkı var Akdeniz sıcak bir deniz canlı adapte olmuş olabilir ortama Karadeniz de oksijen dengesizliği malumunuz umarım giriş yapmaz olumsuz etkilenir mutlaka önlem alınacaktır.
    Cevapla
  • karaze 10 ay önce Şikayet Et
    ülkemizdeki sularda yaşayamaz. hem sıcak sulara sahibiz, hem de ege ve akdenizde beslenebileceği türler yok. eğer tekrar okyanusa açılamazsa büyük ihtimalle ölür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!