Alacak tartışmasında öldürüldü

Manisa'nın Salihli ilçesinde Mahir Dalgıc (26), alacak meselesi yüzünden çıkan tartışmada Cem Arslaner'i (30) bıçaklayarak öldürdü. Dalgıc, olayın ardından polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

Alacak tartışmasında öldürüldü
Alacak tartışmasında öldürüldü
GİRİŞ 07.07.2023 17:02 GÜNCELLEME 07.07.2023 17:02

Olay, saat 11.00 sıralarında Namık Kemal Mahallesi'ndeki bir parkta meydana geldi. İddiaya göre, aralarında alacak meselesinden anlaşmazlık bulunan Mahir Dalgıc ile eşya ve yük taşımacılığı işi yapan Cem Arslaner, konuşmak için bir araya geldi. İkili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Dalgıc, yanındaki bıçakla Arslaner'i yaralayıp, kaçtı.

Ağır yaralanan Arslaner, çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Arslaner, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Soruşturma başlatan polis, kaçan Dalgıc'ı olay yerine yaklaşık 2 kilometre mesafede yakaladı. Gözaltına alınan Mahir Dalgıc'ın polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi