İstanbul'da hırsızlık yaparken yakalanan kadın böyle görüntülendi

Arnavutköy ilçesinde bir mağazadan çaldığı kıyafetleri, yanında getirdiği poşete dolduran kadın, iş yeri sahibi tarafından yakalanınca yanındaki çocuğa tokat atarak olay yerinden uzaklaştı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı.

GİRİŞ 17.08.2023 18:11 GÜNCELLEME 17.08.2023 18:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Arnavutköy'de bulunan çocuk giyim mağazasına yanında 3 çocukla birlikte gelen bir kadın, elinde getirdiği beyaz poşete gizlice doldurduğu kıyafetleri çalmaya çalıştı. Kadın elbiselere bakma bahanesiyle kıyafetleri poşete doldururken, çocukları da mağaza çalışanı görmesin diye annelerinin önüne geçip kamufle etti.

İşletme sahibi Rümeysa Ateş, kadından şüphelendiği için güvenlik kamerasından izledi. Ateş, kadını bir süre izledikten sonra hırsızlık yaptığından emin olunca, dükkândan çıkmak üzereyken peşinden koşarak ürünleri elinden aldı.

Ürünler elinden alınan ve polise bildirileceği söylenen kadın yanındaki çocuğa da vurarak hızla uzaklaştı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansırken, işletme sahibi aynı kadının daha önce de geldiğini ve hırsızlık yapacağını bildiği için şüphelendiğini söyledi.

"ÇOCUKLARINI ALET EDİYOR BU DURUMA"

Mağaza sahibi Rümeysa Ateş, "Mağazaya geldiğinde fark ettim, daha önce de gelmişti. Gidip monitörden izledim ve hırsızlık yaptığını anladım. Dışarı çıkana kadar bekledim ve gidip elindeki poşetlerden ürünlerimizi aldım. Ona ikinci gelişiniz neden yapıyorsunuz diye sordum. Hiçbir şey söylemedi. Polise söyleyeceğim dedim. Bu sefer de çocuğun kafasına vurdu ve kaçıp gitti. Ben daha önce geldiği için tanıdım ve hırsızlık yapacağını bildiğim için beni oyalamaya çalıştı. Muhatap olmadım ve hırsızlık yapınca yakaladım. Yaptığı çok üzücü ve çocuklarını alet ediyor bu duruma. Yakalandığı için çocuğunun kafasına vuruyor. Ben diğer esnaflara da dikkatli olmalarını söylüyorum. İhtiyacı olsa gelse, söylese yardımcı oluruz zaten. Şikâyetçi olmadık ama yaptığı terbiyesizlikten utanmasını istedik" sözlerini kaydetti. 

KAYNAK: DHA, İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Goca GONYALI 8 ay önce Şikayet Et
    ablam sen o çocuklara model olacaksın, oldu mu şimdi senin yaptığın
    Cevapla
  • ömer 8 ay önce Şikayet Et
    kadının yaptığı suç,çocuğunun yanında suç işleyerek çocuğu suça teşvik etmesi başka bir suç. birde şu gözle bakın, hırsızlığın bir cezası yok devlet iinsanını suça teşvik ediyor. polis hırsızı yakalıyor hakim serbest bırakıyor. ayrıca o kadını hırsızlığa iten sebebpleri araştırmak lazım. iyi bir geliri olsaydı yinede hırsızlık yaparmıydı?
    Cevapla
  • ali 8 ay önce Şikayet Et
    aile bakanlığını göreve davet ediyoruz, bu çocuklar hırsız kadının elinden alınmalı koruyucu aileye verilmelidir. aksi halde bu çocuklar profesiyonel hırsız, gaspçı olarak ülkenin başına bela olur
    Cevapla
  • vatansever 8 ay önce Şikayet Et
    utanacak mı sence cinsini cibiliyetini vs yarısı bu gibi yollarla geçinmekte
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!