Tartıştığı babasının boğazını kesti

Ardahan'ın Göle ilçesinde akli dengesi yerinde olmayan İsmail Enci (35), tartıştığı babası Tahsin Enci’yi (65) boğazından bıçaklayarak öldürdü.

Tartıştığı babasının boğazını kesti
Tartıştığı babasının boğazını kesti
GİRİŞ 20.08.2023 09:48 GÜNCELLEME 20.08.2023 09:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Göle ilçesinin Salimbey Mahallesinde yaşayan baba- oğul arasında saat 17.30 sıralarında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Akli dengesi yerinde olmadığı öğrenilen İsmail Enci, eline geçirdiği bıçağı babasının boğazına sapladı.

Babasını öldüren Tahsin Enci, evden çıkarak gitti. Jandarmaya giden ve teslim olan İsmail Enci, Göle ilçe emniyet amirliğine teslim edildi. Eve giden polis baba Enci’nin cansız bedeni ile karşılaştı.

Tahsin Enci’nin cenazesi polis ve savcılığın olay yeri incelemesi ardından hastane morguna kaldırıldı. İsmail Enci’nin polisteki işlemleri devam ediyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    gidip jandarma ya teslim olan biri deli degildir canidir katildir. asin gitsin.
    Cevapla
  • Lale 8 ay önce Şikayet Et
    Evlerden uzak olsun, neden tedavi ettirmemişler........
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'