Tekirdağ'da kaçak sigara imalathanesine operasyon: 2 gözaltı

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde polisin, kaçak sigara imalathanesi olarak kullanılan adrese düzenlediği operasyonda 2 kişi gözaltına alındı. Aramalarda kaçak sigara yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Tekirdağ'da kaçak sigara imalathanesine operasyon: 2 gözaltı
Tekirdağ'da kaçak sigara imalathanesine operasyon: 2 gözaltı
GİRİŞ 06.09.2023 13:02 GÜNCELLEME 06.09.2023 13:02

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şarköy ilçesindeki bir ikamette kaçak sigara imal edildiğini belirleyip, operasyon düzenledi.

Adreste ve bir araçta yapılan aramalarda, 1260 içi doldurulmuş makaron, 25 bin 200 boş makaron, 790 kesilmiş TAPDK bandrolü, 25 elektrikli sigara sarma makinesi, 2 hava kompresörü, 1 kilo paket tütün, 135 kilo açık kıyılmış tütün ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
100 senede 2. defa oyun bozuluyor: Kalkınma Yolu neden bu kadar önemli?
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü