İstanbul'da TIR'da 15 ton etil alkol ele geçirildi

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, turistik bölgelerde sahte içki yapımında kullanmak üzere TIR ile etil alkol taşıyan kaçakçılara operasyon düzenledi. Operasyonda 15 ton etil alkol ele geçirilirken, 2 şüpheli de gözaltına alındı.

GİRİŞ 10.09.2023 16:48 GÜNCELLEME 10.09.2023 16:56

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen sahte içki, imal ve ticareti soruşturması kapsamında Antalya, İzmir Muğla gibi turistik bölgelerde sahte içki üretimi için nakli gerçekleştirilen TIR'ı takibe aldı.

Kuzey Marmara Otoyolu Fenertepe Gişeleri üzerinde durdurulan TIR'da kolilenmiş halde 15 ton kaçak etil alkol ele geçirildi.

TIR şöförü M.K. ile TIR'ın sahibi H.G. gözaltına alındı. Etil alkolün Antalya'ya taşındığı tespit edilirken, TIR sahibi H.G. ile şöför M.K. adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki