Alanya'da otluk alanda çıkan yangın villaları da yaktı

Antalya’nın Alanya ilçesinde otluk alanda çıkan yangın, villalara sıçradı. Olayda bir villanın çatısı tamamen yanarken, çok sayıda villada maddi zarar meydana geldi.

GİRİŞ 12.09.2023 16:05 GÜNCELLEME 12.09.2023 17:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yangın, Tepe Mahallesi Köşk mevkiinde çıktı. Alınan bilgiye göre; otluk alanda çıkan yangın milyon dolarlık villalara sıçradı. Olayda 1 villanın çatısı yanarak küle döndü. Bazı villalarda da maddi zarar meydana geldi. Villada yaşayanlar havuzlarında bulunan suları kovalarla alarak yangını söndürmeye çalıştı. Yangını söndürme çalışmalarına Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı havadan bir helikopter de destek verdi. Yangın, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Konyalı deli 7 ay önce Şikayet Et
    Ormanın içinde o villaların işi ne ?
    Cevapla
  • değişik ilginç 7 ay önce Şikayet Et
    Vah vah hangi ukraynalı hangi rus bunların sahibi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte | CANLI
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı