Bursa'da dehşet veren olay: Kavgayı ayırdığı için öldürüldü!

Bursa'da, yolda yürürken tartıştığı 38 yaşındaki İ.D. tarafından göğsünden bıçaklanan evli ve 3 çocuk babası Nazım Kahraman, hayatını kaybetti. İ.D.nin ifadesinde, "Bizi ayırmasına sinirlendim. Bıçağı rastgele salladım" dediği öğrenildi.

GİRİŞ 13.09.2023 10:07 GÜNCELLEME 13.09.2023 12:31
Bu Habere 121 Yorum Yapılmış

Bursa'da olay önceki gün saat 19.00 sıralarında Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi Millet Caddesi´nde meydana geldi. Nazım Kahraman (38) ile yolda yürürken yanına gelen İ.D. arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

GÖĞSÜNDEN BIÇAKLA AĞIR YARALADI

Kavga sırasında İ.D., belinden çıkardığı bıçakla Kahraman'ı göğsünden yaraladı. Yaralı halde 2'nci Vatan Caddesi´ndeki bir kıraathaneye sığınan Nazım Kahraman, kendini takip eden şüpheliye, sandalye fırlattıktan sonra yere yığıldı. Kıraathanede bulunanların tepkisi üzerine şüpheli kaçtı.

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Nazım Kahraman, gelen ambulansla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Kahraman, yapılan tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Güvenlik kameralarına yansıyan olayla ilgili çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kimliğini belirledikleri İ.D.'yi Yıldırım ilçesindeki bir parkta yakaladı.

KATİL ZANLISI PARKTA YAKALANDI

Suçunu itiraf eden İ.D.'nin ifadesinde, "Olaydan önce bir taksiciyle tartışıyordum. Bu sırada maktul geldi ve bizi ayırmaya çalıştı. Ben de bizi ayırmasına sinirlendim. Yolda karşılaşınca tartışmaya başladık. Kendimi savunmak için belimden çıkardığım bıçağı rastgele savurunca ona isabet etti" dediği öğrenildi.

İ.D.´nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

ERZİNCAN'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Nazım Kahraman'ın cansız bedeni, otopsi işlemleri için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bir fabrikada kaynak işçisi olduğu öğrenilen, evli ve 3 çocuk babası Kahraman'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Erzincan'ın Kemah ilçesine gönderildi.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 121
  • memett 6 ay önce Şikayet Et
    bu kuduz köpeğin itlaf edilmesi lazım ama nerdee an itibari ile yönetildiğimiz uyguladığımız Cumhuriyet çocuğu italyan ceza yasasına göre ölen suçlu, biz katili besleyelim birkaç yıl sonra tekrar serbest bırakın maalesef kanunumuz bu kardeşim itiraz etmeyin adamda ölmeseydi yani herkes çelik yelekli gezsin dimi yani yada oda silahlı gezseydi.
    Cevapla
  • hakan 6 ay önce Şikayet Et
    kisas sart bunada rastgele bi bicak vurulup itlaf edilmeli
    Cevapla
  • cingibi 6 ay önce Şikayet Et
    kendimi korumak ne demek zaten sen kavga etme diye ayırmış dövecek olsa taksiciyle bir olur döverlerdi sabah evden çıkarken bıçağı beline koyma nedenin neydi biri ne bulaşayım kavga edeyim nasıl sa bıçakda var belimde takarım ... verin 25 yıl çürüsün mapusda
    Cevapla
  • abdullah 23 7 ay önce Şikayet Et
    zavallı katil ve katile kısası uygulamayanlar bunlar hesabı bana sorulacak siz rahat olun keyfinize bakın.cinayetler,hırsızlıklar,dolandırıcılar,uyuşturucu satıcıları,ahlaksızlar altın çağını yaşıyor durum vahim.
    Cevapla
  • doğruya doğru 7 ay önce Şikayet Et
    Allah kısası sizden rica etmiyor EMREDİYOR.Allaha hükümde ortak koşmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı proje: Hedef Rusya ve Çin
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..