Hamile eşini birlikte televizyon izlemediği için boğarak öldürmüş

Adana'da, 4 aylık hamile eşi Hatice Demir'i, boğarak öldüren Emrah Demir, tutuklandı. Demir'in ifadesinde, "'Gel, birlikte televizyon izleyelim' dedim. Karşı çıktı ve tartışma başlattı" dediği ortaya çıktı.

GİRİŞ 31.10.2023 10:40 GÜNCELLEME 31.10.2023 11:24
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Olay, 29 Ekim'de saat 09.00 sıralarında, Seyhan ilçesi Kavaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Emrah Demir, 4 aylık hamile olan 1 yıllık eşi Hatice Demir ile gece saatlerinde tartıştı. Gece boyu süren tartışma, sabaha karşı kavgaya dönüştü. Emrah Demir, bağırmaması için eliyle, eşinin yüzünü kapattı. Bir süre sonra eşinin hareketsiz kaldığını gören Demir, sokağa çıkıp komşularına, "Galiba eşimi öldürdüm" diye bağırdı. İhbarla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Hatice Demir'in hayatını kaybettiği belirlendi.

'HATIRLAMIYORUM'

Gözaltına alınan Emrah Demir, cinayet büro amirliğine götürüldü. Emniyetteki ifadesinde, gece boyunca tartıştıklarını anlatan Demir, "İşten geldikten sonra alt katta oturan annemlerle yemek yedik, sonra yukarı çıktık. Ben televizyon izlerken, eşim yatmak istediğini söyledi ve gitti. Bir süre sonra kalkıp, yanıma geldi ve uyumayacağını söyledi. Ben de 'Gel, birlikte televizyon izleyelim' dedim. Buna da karşı çıktı ve tartışma başlattı. Sonrasında ne olduğunu hatırlamıyorum" dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Emrah Demir, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 21
  • abdullah 23 3 ay önce Şikayet Et
    sayın yetkililer kendinize yazık etmeyin işlenen her cinayetten siz de sorumlusunuz.gerçek cezaların olmaması suçluları cesaretlendiriyor.katile kısas, hırsıza el kesme cezası uygulayın ki yarın bunlardan da hesaba çekilmeyesiniz.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Kısasda hayat var gerçekten.
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    tutuklandı mı sahi mi
    Cevapla
  • Mişmiş 5 ay önce Şikayet Et
    Ne diyeyim Allahım. İyi ki cehennem var. İyi ki... Kızlarınızı küçük yaşta vermeyin. Yaşı küçük olanlara, alın terini bilmeyenlere, merhametsiz olanlara vermeyin akraba dahi olsa. Şimdi kızın ailesinin kısas hakkı var mı yok mu?
    Cevapla
  • zafergülten 5 ay önce Şikayet Et
    bence tartışma konusu başka,adam kadına çocuğu aldıralım dedi,bu işi yapan merdiven altı bi yer buldu,kadın kabul etmedi.
    Cevapla
  • Metin 5 ay önce Şikayet Et
    Maşallah sizde niyet okuması yapıyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’tan ‘Hasan Saklanan’ açıklaması: Mescid-i Aksa şehidi ilan ediyoruz!
Kapıda vize uygulamasında yeni gelişme! İşte eklenen yeni adalar...