Evinin bahçesine giren eski eniştesini tüfekle vurup öldürdü

Eskişehir'de Esma S. (43), evinin bahçesine giren eski eniştesi Aydın Ercan'ı (43) tüfekle vurup öldürdü. Gözaltına alınan Esma S., bahçede yabani hayvan olduğunu düşünerek ateş ettiğini savundu.

Evinin bahçesine giren eski eniştesini tüfekle vurup öldürdü
Evinin bahçesine giren eski eniştesini tüfekle vurup öldürdü
GİRİŞ 02.12.2023 17:44 GÜNCELLEME 02.12.2023 17:44
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Mihalıççık ilçesi Yalımkaya Mahallesi'nde oturan Esma S., gece yarısı evinin bahçesine giren ablasının eski eşi Aydın Ercan'ı tüfekle vurdu. Komşuların ihbarıyla adrese gelen jandarma ve sağlık ekiplerinin incelemesinde Ercan'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Ercan’ın yanında ise tüfek ile el feneri bulundu. Esma S. 'Kasten öldürme' suçlamasıyla jandarma tarafından gözaltına alındı. Esma S., ilk ifadesinde evinin bahçe kapısında bir karartı gördüğünü ve yabani hayvan olduğunu düşünüp av tüfeğiyle ateş ettiğini söyledi.

Aydın Ercan'ın cenazesi ise savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • fakirullah 4 ay önce Şikayet Et
    haber ne yorumlar ne ne içtininiz siz
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Vallahi bence fena değil o saatte tüfekle oraya girmrk ne demektir amacı neydi iyi de etmiş anam bacım olsun o hanım tebrik ederim bun tutuklayacak ceza verecek mahkeme mahkeme değildir adil olmaz anlamıda kalmaz derhal salıverilmesi lazım
    Cevapla
  • Drachen 1 4 ay önce Şikayet Et
    Ukrayna'ya bu kadar silah göndermemişti bu Katliam sürüsü . Dünya artık anlamalı bu kansızlar nerede gücü olmayan Devlet varsa oraya saldırıyor . Örnekleri yıllardır aynı Somali , Vietnam , Afganistan , Irak , Suriye niyetleride sadece oraları kendi çıkarları için sömürmek .
    Cevapla
  • adnan 4 ay önce Şikayet Et
    inşallah bu bombalar size patlar
    Cevapla
  • Selam 4 ay önce Şikayet Et
    Katil amerika. Terörist amerika. Zalim amerika. Şeytan'ın yeryüzündeki temsilci amerika. Mazlümların ahı ve gözyaşları sana dokunsun. Yüce Allah parçalara ayrıldığını görmeyi bizlere nasip etsin inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti