İzmir'de 17 yaşındaki çocuk 'meyve bıçağıyla' öldürüldü

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde çocukların 'küfürleşme' kavgasında çocuklardan biri meyve bıçağıyla göğsünden bıçaklanarak hayatını kaybetti.

İzmir'de 17 yaşındaki çocuk 'meyve bıçağıyla' öldürüldü
İzmir'de 17 yaşındaki çocuk 'meyve bıçağıyla' öldürüldü
GİRİŞ 24.12.2023 10:44 GÜNCELLEME 24.12.2023 10:46

Olay, cuma akşamı saat 22.50 sıralarında Bahariye Mahallesi Müjgan Barutçu Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, sokakta bulunan arkadaş grubundan Arda T. (17) ile Arda O. (16) arasında “küfürleşme” nedeniyle tartışma çıktı. Olayın büyümesi üzerine yanında bıçak bulunan Arda O., arkadaşı Arda T.’yi meyve bıçağıyla göğsünden bıçakladı. Arda T., kanlar içerisinde yere yığılırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine adrese polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından özel bir hastaneye kaldırılan Arda T., burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Arda T.’nin cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayın şüphelisi Arda O. polis ekiplerince yakalanarak Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Yazı İşleri Müdürü
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Katiller Cenneti 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Yüzyılı'nın katilleri çocukların da katılımıyla güç kazanıyor...
    Cevapla
  • ali veli 2 yıl önce Şikayet Et
    laik nesil
    Cevapla
  • Hakan Günver 2 yıl önce Şikayet Et
    Okullarda disiplin resmen kaldırılıp her şey velilere göre yapılınca böyle sonuçlar normal. Tüm suç velilerde
    Cevapla
  • Huzur 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce İslamı eğitim vermemiz lazım,ölen yavrumuzada yazık,öldürenede yazık oldu
    Cevapla
  • Arife KAYA 2 yıl önce Şikayet Et
    Çocukların bilinç altına bunu yerleştirenler normalleştiren oyunlar,diziler,programlar, Basit konuları konuşarak değil karşıdakinin hayatına kastederek çözmeye çalışmanın güç ifadesi oldupu mesajını verenler .herkes kendini sorumlu görsün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ali Koç ve Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığı için adaylık kararlarını verdiler!
Bahçeli'den Avrupa Birliği'ne çok sert tepki!