Söke'de erkek cesedi bulundu

Aydın’ın Söke ilçesinde 30 gündür kayıp olarak aranan 40 yaşındaki Şerafettin Akalın'a ait olduğu düşünülen erkek ceset bulundu. Cesedin henüz kimliğinin tespit edilemediği öğrenilirken acılı ailenin bekleyişi devam ediyor.

Söke'de erkek cesedi bulundu
Söke'de erkek cesedi bulundu
GİRİŞ 14.01.2024 21:29 GÜNCELLEME 14.01.2024 21:29

Olay, Söke-Kuşadası yolu üzerinde Granta mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Granta mevkiinde boş bir arazide erkek cesedi bulundu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Bölgeye hızla gelen ekipler, olay yerini güvenlik çemberine alarak incelemelere başladı. Bölgeye gelen nöbetçi savcının incelemesi sonucunda cesedin Adlı Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi.

Öte yandan bulunan cesedin geçtiğimiz 14 Aralık'ta evden çıkan ve bir daha geri dönmeyen 4 çocuk babası Şerafettin Akalın'a ait olduğu düşünülürken, cesedin kimliğinin tespit edilmesi için çalışmalar devam ediyor. 

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!