Önce avukat, sonra basın görevlisini bahane etti... 18 bin lira ceza yedi

Bursa’da çevirmeye takılan bir sürücü önce avukatı sonra basın görevlisini bahane etmeye çalıştı. Cihazı üflemeyi ısrarla kabul etmeyen sürücüye 18 bin lira ceza kesilirken, araç trafikten men edildi, ehliyetine de 2 yıl süreyle el konuldu.

GİRİŞ 16.01.2024 09:23 GÜNCELLEME 16.01.2024 16:55
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Bursa’da alkollü sürücüler için uygulama noktası kuran trafik ekipleri, trafik terörüne geçit vermedi. 

Merkez, Osmangazi ilçesi Santral Garaj Mahallesi’nde uygulama noktası kuran polis ekipleri, sabaha kadar kontrol yaptı. Uygulama noktasını görünce frene basan sürücüyü fark eden polis, aracın yanına gitti. Araçtan inen sürücü, alkol testi yapılacağını anlayınca önce ‘kan testi yaptırmak istiyorum’ diye ısrarcı oldu. Alkolmetreyi karşısında gören sürücü, önce avukat bahanesine sığındı. Bahaneleri boşa çıkan sürücü, bu kez de kendisini çeken basın görevlilerini bahane ederek cihaza üflemeyi kabul etmedi. Polis ekiplerinin dakikalarca ısrar etmeye çalıştığı sürücü, ikna olmayınca polis, araç sahibine 18 bin lira ceza yazdı, ehliyetine 2 yıl süreyle el koydu. Şahsın otomobili de trafikten men edildi.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 21
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Allah polisimize sabır vermiş wallaha. yoksa dalacan şuna bir. ağzından zehir kokarken bahaneler uyduruyorlar. Atacan içeri merkeze 1 hafta yatıracak.
    Cevapla
  • hiya 3 ay önce Şikayet Et
    BU şarhoşun bir grem sucu yok . suc adalet sistemınde .Ver eline 100.000 tl cezayı cek aracı kapalı otoparka .Ehliyetınede 5 yıl haciz koy . bu kadar basit . devlete gelır kapısı olsun bu gelırker artık vatandaşın ustundeki vergileri kaldırın bu şarhoşların üstüne koyun koyun abi
    Cevapla
  • recep 3 ay önce Şikayet Et
    Onlar beni ben deonları iyi tanıyorum kurallara uyduğum için ceza yazmıyorlar kim mi memleketimin işini en güzel şekilde yapan trafik polisleri teşekkürler işini en güzel yapanlara
    Cevapla
  • cahit 3 ay önce Şikayet Et
    Şimdi zurnayı üflesin dursun
    Cevapla
  • ek9 3 ay önce Şikayet Et
    tanıdık yoksa cezayı basarlar yani tanıdığınız yoksa e derlerse onu yapın boşuna ugraşmayın.
    Cevapla
  • Emre eren 3 ay önce Şikayet Et
    yani tanıdık olunca polis, sarhoş adama yol veriyor, öyle mi. söylediğin yalan değil; dupedüz iftira ve uydurma. hic bir polis "ben seni taniyorum, sarhoş şekilde arac kullanabilirsin" demez kimseye.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
En sevilen serilerden biriydi: Tamamen elektrikli oldu! İşte fiyatı ve özellikleri...
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...