İstanbul'dan uyuşturucu getirirken yakalanan 2 kişi tutuklandı

İstanbul'dan Samsun'a uyuşturucu getiren 1'i kadın 2 kişi jandarmanın takibi sonucu yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.

İstanbul'dan uyuşturucu getirirken yakalanan 2 kişi tutuklandı
İstanbul'dan uyuşturucu getirirken yakalanan 2 kişi tutuklandı
GİRİŞ 10.02.2024 17:03 GÜNCELLEME 10.02.2024 17:03

Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü, Kavak İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kavak Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince İstanbul'dan Samsun'a uyuşturucu getiren M.S. ve T.O. adlı kadını Samsun Ankara karayolunda düzenlenen operasyonla yakaladılar.

Gözaltına alınan M.S. ve T.O. adlı kadının üzerlerinde ve bulundukları otomobilde yapılan aramada, 164 gram metamfetamin maddesi, 8 adet sentetik ecza hap ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Kavak Adliyesine sevk edilen M S. ve T.O. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?