Komşuya kanlı pusu! 12 kurşunla öldürüp kaçtı

Antalya'nın Alanya ilçesinde Necmettin But (49), husumet yaşadığı 4 çocuk babası Ayhan Haydar Fidanboy'u (61) aracından indiği sırada 12 kurşunla öldürüp, kaçtı.

GİRİŞ 17.03.2024 14:21 GÜNCELLEME 17.03.2024 14:34
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 18.30 sıralarında Avsallar Mahallesi'nde meydana geldi. Memleketi Adana'dan 6 ay önce dönen Necmettin But, daha önce aynı apartmanda oturduğu ve husumet yaşadığı Ayhan Haydar Fidanboy'u aracından indiği sırada tabanca ile vurdu. Şüpheli motosikletle kaçarken, vücuduna 12 kurşun isabet eden Fidanboy, ambulansla hastaneye götürüldüğü sırada yolda hayatını kaybetti. Cenaze Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, But'un ruhsatsız silah bulundurma ve cinayetten kaydı olduğu öğrenildi.

KURŞUNLARDAN 2'Sİ BAŞINA GELMİŞ

4 çocuk babası Ayhan Haydar Fidanboy'un ölüm haberini alınca Hatay'dan Antalya'ya gelen Ömer Fidansoy, "Bu kişi ağabeyim ile aynı apartmanda oturuyordu. Aralarında bir tartışma oldu ve evden çıkartıldı. Sonrasında memleketi Adana'ya gitti. 5-6 ay kaldıktan sonra tekrar Alanya'ya gelmiş. Dün akşam da ağabeyim arabasından indiği esnada tabancayla ateş edip, yaralıyor. Ağabeyim hastaneye kaldırıldığı esnada hayatını kaybetti. Vücuduna 12 kurşun isabet ettiği söylendi. Bunların 2'si başına gelmiş. Ağabeyimi öldüren kişi, daha önce de cinayet suçundan tutuklanmış ve 12 yıl cezaevinde kalmış" dedi. Otopsi sonrası Ömer Fidanboy'a teslim edilen cenaze, defin için Antakya'ya götürülecek. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. 

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • mursal 1 ay önce Şikayet Et
    artık vurup kırmak şaka gibi oldu ahir zaman
    Cevapla
  • Doğrusöz 1 ay önce Şikayet Et
    Yağlı urgan devreye girmediği müddetçe bu tür olaylar daha çok devam eder. Öldürdüğü şekilde öldürüleceğini bilen kişi kimseyi öldürmez. Kısasta hayat vardır.
    Cevapla
  • Paol 1 ay önce Şikayet Et
    Katili hapise değil asit kuyusuna koyacaksın... Yoksa bu olaylar devam eder...
    Cevapla
  • SİBGATULLAH 1 ay önce Şikayet Et
    ne GÜZEL ve HACCAK MELEKET!Vuran vurana:Heç kismenin ÇAN ve MAL Küvenliği kalmadı. Yukarıdakiler bun ne zaman görüp DUYACAKLAR?
    Cevapla
  • serdar 1 ay önce Şikayet Et
    daha önce cinayetten girmiş 12 Yıl yatmış Çıkmış Kanunlar böyle rahat oldukça nolacak önhüne gelen adam vurur önüne gelen yaralar,Olanda düzgün insanlara olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte! Süper Lig'e çıkacak ikinci takım...
Filistin protestoları 103 yıllık geleneğe damga vurdu! Dikkat çeken ayrıntı kaydedildi..